- 2,832
- 936
- 113
@EşrefTEK80 5. Cayi iciyorum hatta oralet doyledim senin hesaba yazdim odersin reis😅 konum atiyom wpden
Daim olsun dostumDostlar 8 kişi şuan incelikle ayarlanıyor.. please...
O bir çocuk vardı dağıtım olmayacak yine saatler sürecek falan yazıyordu ne oldu ona🤣🤣 yaşam belirtisi var mı ?
O şuan utancından ayrıldı söylediklerine pişmanlıktan ağlıyo olabilir 🥲Dostlar 8 kişi şuan incelikle ayarlanıyor.. please...
O bir çocuk vardı dağıtım olmayacak yine saatler sürecek falan yazıyordu ne oldu ona🤣🤣 yaşam belirtisi var mı ?
Kontenjan dışı bir rol talebi iletiyorum saygılarımlaDostlar 8 kişi şuan incelikle ayarlanıyor.. please...
Eşref abi bı toplasan 10 kişiyiz aktif 🙏Dostlar 8 kişi şuan incelikle ayarlanıyor.. please...
Güzel kazanç sagladin bugün helalin varDostlar 8 kişi şuan incelikle ayarlanıyor.. please...
Özel ders ögrencimi arayacaktim erteledim cocuk 2 saattir benu bekluyor😅😅Reis için rakıyı erteledim yalnız bırakmak yakışmazdı bize
@Beşiktaş esref de kendi haline takilsin miDostlar 8 kişi şuan incelikle ayarlanıyor.. please...
Senin diğer uyeliklerde dahilmi dost on kişiyeA
Eşref abi bı toplasan 10 kişiyiz aktif 🙏
Helal sana reis vefa budurÖzel ders ögrencimi arayacaktim erteledim cocuk 2 saattir benu bekluyor😅😅
Konu başından sona toplasak 8 in yarısı zor çıkarDostlar 8 kişi şuan incelikle ayarlanıyor.. please...