- 3,424
- 17,840
- 113
Hakeden hakkını aldım diye öncelikle ayarlanıyor 10 kişi dostlar.. 10 dakika kadar daha musade
@RamizAmcaHakeden hakkını aldım diye öncelikle ayarlanıyor 10 kişi dostlar.. 10 dakika kadar daha musade
Eywallah 🙏Hakeden hakkını aldım diye öncelikle ayarlanıyor 10 kişi dostlar.. 10 dakika kadar daha musade
Şekerin yükselmiş yine müdür 😁 tamamdır da adam başkaları da kazansın diye düşünüyor @EşrefTEK80 kesene bereket çiçegimBUNDAN SONRA KİMSE KİMSEYE ROL YAPSIN DİYE PARA VERMESİN BEYLER
ŞANS PARASI VERİRSENİZ VERİN.
HİÇBİR PARANIN GERİ DÖNÜŞÜ OLMUYOR
SADECE İÇİNİZDEN GELİRSE ŞANS PARASI VERİN
VERİLEN PARANIN HİÇBİR HÜKMÜ YOKTUR, VERİLEN PARA GİTMİŞTİR
DENİZE ATILAN PARA OLARAK DÜŞÜNÜN LÜTFEN.
GÜNÜNÜZ GÜZEL, HUZURLU, BOL NEŞELİ GEÇSİN BEYLER...
Tabi zaman senindir üstad buyurHakeden hakkını aldım diye öncelikle ayarlanıyor 10 kişi dostlar.. 10 dakika kadar daha musade
Qr a bulaşmayın500 yatırılan site ikasbet var ama QR la kullanır mısın bilmem dost
Bekliyoruz abiHakeden hakkını aldım diye öncelikle ayarlanıyor 10 kişi dostlar.. 10 dakika kadar daha musade
Expertiz yapiliyor detayli inceleme devamsssHakeden hakkını aldım diye öncelikle ayarlanıyor 10 kişi dostlar.. 10 dakika kadar daha musade
Devam edecek misin roleHakeden hakkını aldım diye öncelikle ayarlanıyor 10 kişi dostlar.. 10 dakika kadar daha musade
Evet sahte siteye denk gelirsin tüm bakiyeyi bile alırlarQr a bulaşmayın
Benimkisini ayrı yollarmısınız beyefendi beşiktaş maçı varda ahahhaHakeden hakkını aldım diye öncelikle ayarlanıyor 10 kişi dostlar.. 10 dakika kadar daha musade
Müsade seninHakeden hakkını aldım diye öncelikle ayarlanıyor 10 kişi dostlar.. 10 dakika kadar daha musade
Daim olsun dost kesene bereketHakeden hakkını aldım diye öncelikle ayarlanıyor 10 kişi dostlar.. 10 dakika kadar daha musade
Ne düşünüyosun kral Bjk maçınaBenimkisini ayrı yollarmısınız beyefendi beşiktaş maçı varda ahahha
Yazdı sana moru ama görmedin herhalde evet biraz ara verip dewam edeceğim dedi seni alintilayarakDevam edecek misin role
He görmedim ya vallahiYazdı sana moru ama görmedin herhalde evet biraz ara verip dewam edeceğim dedi seni alintilayarak
Üst baremden üstNe düşünüyosun kral Bjk maçına
Tamamdır buradayımReis bı soluklanip devamm
Ne demek ne düşünüyorsun o nasıl laf bjk her zaman kazanırNe düşünüyosun kral Bjk maçına