Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 30k Hedef 100k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,424
17,840
113
BUNDAN SONRA KİMSE KİMSEYE ROL YAPSIN DİYE PARA VERMESİN BEYLER
ŞANS PARASI VERİRSENİZ VERİN.
HİÇBİR PARANIN GERİ DÖNÜŞÜ OLMUYOR
SADECE İÇİNİZDEN GELİRSE ŞANS PARASI VERİN
VERİLEN PARANIN HİÇBİR HÜKMÜ YOKTUR, VERİLEN PARA GİTMİŞTİR
DENİZE ATILAN PARA OLARAK DÜŞÜNÜN LÜTFEN.
GÜNÜNÜZ GÜZEL, HUZURLU, BOL NEŞELİ GEÇSİN BEYLER...
Reisim benim niyetim forumda aktiflik.. ben bu zamana kadar hiç kimseden verdigimi de istemedim borç da istemedim. İstemem de. Bu konuda sorun yoksa tamamen iyi niyetli olarak forum aktifligi olsun ve daha çok kişi kazansın istiyorum. Ki zaten forumda beni taniyan herkes biliyor bunu. Uyarın için de teşekkür ederiz reis

Cenapy81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
91
28
Reisim benim niyetim forumda aktiflik.. ben bu zamana kadar hiç kimseden verdigimi de istemedim borç da istemedim. İstemem de. Bu konuda sorun yoksa tamamen iyi niyetli olarak forum aktifligi olsun ve daha çok kişi kazansın istiyorum. Ki zaten forumda beni taniyan herkes biliyor bunu. Uyarın için de teşekkür ederiz reis
🙏

Cenapy81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
91
28
Fener alır ya yanına da iki maç koyup atsak Güzel para gelir

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,357
38,489
113
Hatırlatma yapıyor Eşref senlik bir şey değil ki

RamizAmca

Seni ölüme götürse de, Doğrudan asla şaşmayacaksın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,323
4,746
113
Çok nazik adamsın çok hemde robinhoood yetimlerin babası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...