- 51,723
- 48,896
- 113
Sağlık olsun tam üstlük macmis ta bilemedik
Fena attılar hiç durmadanSağlık olsun tam üstlük macmis ta bilemedik
Soluklansin kanka adam beyni yanmistirEşref abi sendeyiz yap güzel bir şeyler siteler illallah etsin
Çok saol@Devecibey @EşrefTEK80 @fatih1983 diye bir arkadaş ödülü için iban atamıyormuş bana yazdı onun ibanını benden atmamı istedi size @fatih1983 kardeşim onaylada yalancı ödülü kendim alıyormuş gibi gözükmiyim 🤣🤣
Aman at benden çıksın valla beni kanser erti@Devecibey @EşrefTEK80 @fatih1983 diye bir arkadaş ödülü için iban atamıyormuş bana yazdı onun ibanını benden atmamı istedi size @fatih1983 kardeşim onaylada yalancı ödülü kendim alıyormuş gibi gözükmiyim 🤣🤣
Sitelerde ki aracı firma gibisin kanka 😅Aman at benden çıksın valla beni kanser erti
Rica ederim dostum yani neden atamadığını anlayamadım ama sende roll açaçak mısın açmayacak mısın dürüst ol? Pek güvenemedim roll açmoycağını düşünüyorum yalan yokÇok saol
Yap bı gelirse çekiliş konusu Fatih'im gelirse 25 trx beğenelimSoluklansin kanka adam beyni yanmistir
Benim rollerime bak dağıttıklarıma BK açarım tabikiRica ederim dostum yani neden atamadığını anlayamadım ama sende roll açaçak mısın açmayacak mısın dürüst ol? Pek güvenemedim roll açmoycağını düşünüyorum yalan yok
Bana attı iban ı dost evet ama roll açmıycak biri gibi düşünüyorum eşref ile konuşsana bi o konuyu çünkü özelden bir şey yazacağım bu konuyla ilgiliAman at benden çıksın valla beni kanser erti
Az önce işim var dediğinee istinaden dedim dost bunuBenim rollerime bak dağıttıklarıma BK açarım tabiki
Her yer 0.0000 kankaYap bı gelirse çekiliş konusu Fatih'im gelirse 25 trx beğenelim![]()