- 48,893
- 53,660
- 113
Ben alışkınım zaman su gibi akıp gidiyorForumdan ilk kez banladım 2 gün zor geçti siz siz olun banlanmayın![]()
Ben alışkınım zaman su gibi akıp gidiyorForumdan ilk kez banladım 2 gün zor geçti siz siz olun banlanmayın![]()
Eyw kral abim adamsin@Devecibey forumda yüzlerce adam tanıdım bugune kadar iyisini de kötüsünü de gördüm ben forumda yokken bile her konunda beni etiket edip odul vermek istemen yasina rağmen büyük bir davranış demek ki az da olsa bizi seven insanlar da varmış saol Varol kardeşim
Forumda olduğum sürece ne derdin sıkıntın olursa olsun yaz bana elimde oldukça sana mümkün mertebe destek olurum hem maddi hem manevi olarak bize biçilen sevginin karşılığını vermek boynumuzun borcu olsunEyw kral abim adamsin
Eyw abican bastacisinForumda olduğum sürece ne derdin sıkıntın olursa olsun yaz bana elimde oldukça sana mümkün mertebe destek olurum hem maddi hem manevi olarak bize biçilen sevginin karşılığını vermek boynumuzun borcu olsun
😇😇Forumda olduğum sürece ne derdin sıkıntın olursa olsun yaz bana elimde oldukça sana mümkün mertebe destek olurum hem maddi hem manevi olarak bize biçilen sevginin karşılığını vermek boynumuzun borcu olsun
Erhan emmi candır candan ötedir kardeşim gibidir kıymetli biriEyw abican bastacisin
Kışkırttın diye miForumdan ilk kez banladım 2 gün zor geçti siz siz olun banlanmayın![]()
Ulan Erhan SLVÖSLVLSKFBen alışkınım zaman su gibi akıp gidiyor
tartışmadan dolayı dilencinin biriyleKışkırttın diye mi
Kışkırttığın adam da haklıydı bu arada güzel kışkırtıyosun helal olsuntartışmadan dolayı dilencinin biriyle
oo ne demezsin bedava peynir fare kapanında sadece.Kışkırttığın adam da haklıydı bu arada güzel kışkırtıyosun helal olsun
Fare peki bedavaysaoo ne demezsin bedava peynir fare kapanında sadece.
Bura ne alemde yeni geldim lose muTripppp şart dost,,,,
ozaman afiyet olsun.Fare peki bedavaysa
Kara bey nasilsinizozaman afiyet olsun.
Ayakçı beni tut övgüyü deveciye yap kırıldım gücendim gitttttt....Forumda olduğum sürece ne derdin sıkıntın olursa olsun yaz bana elimde oldukça sana mümkün mertebe destek olurum hem maddi hem manevi olarak bize biçilen sevginin karşılığını vermek boynumuzun borcu olsun
iyiyim ahmet sen nasılsın dostKara bey nasilsiniz
AbimmmmmmAyakçı beni tut övgüyü deveciye yap kırıldım gücendim gitttttt....