- 63,553
- 35,269
- 113
Senden ala kem göz varsa forumu bırakma vaktin gelmiştir puahah ulan sabah beni şimdi eşrefi yedin@JoeQuanqa sana diyor
Senden ala kem göz varsa forumu bırakma vaktin gelmiştir puahah ulan sabah beni şimdi eşrefi yedin@JoeQuanqa sana diyor
Joem yapmaz daha doğrusu yapamaz o da fakfakirOda arka planda çeviriyor şuan
Gökten mızrak geldiJoem yapmaz daha doğrusu yapamaz o da fakfakir
Yapmayın bende sizler gibi halk çocuğuyumSenden ala kem göz varsa forumu bırakma vaktin gelmiştir puahah ulan sabah beni şimdi eşrefi yedin
Geçmiş olsun dostumNeyse sağlık olsun dostlar. 7.5k kayıp bonusu var onunla sansimizi deneyekim. Anapara üstüne çıkarsak dagitiriz
Apo sen daha çok Halk ekmeğe benziyorsunYapmayın bende sizler gibi halk çocuğuyum
farkli cocuklardami varYapmayın bende sizler gibi halk çocuğuyum
Joe olsa tamamda sana hiç yakıştoramadım senin gibi gurme biri bu güzel yakıştırmayı bilemez anlamış değilimApo sen daha çok Halk ekmeğe benziyorsun
TebriklerNeyseki arka planda şunu kurtardık 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 958901
Tebrikler güzel yakaladınNeyseki arka planda şunu kurtardık 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 958901
TebriklerNeyseki arka planda şunu kurtardık 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 958901
Oh be helal eşref allahtan wasil arka planı göremiyorNeyseki arka planda şunu kurtardık 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 958901
Tebrikler dost en azından gelmiş buNeyseki arka planda şunu kurtardık 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 958901
İyi bari dost kötünün iyisi diyelimNeyseki arka planda şunu kurtardık 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 958901
HelalNeyseki arka planda şunu kurtardık 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 958901
Halk ekmek derken halkın içinden birisin demek istedim dimitri wasiliyevski dostJoe olsa tamamda sana hiç yakıştoramadım senin gibi gurme biri bu güzel yakıştırmayı bilemez anlamış değilim![]()
Tebrikler dostNeyseki arka planda şunu kurtardık 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 958901