- 3,410
- 17,819
- 113
Çekim gelsin bu güzel dostlarıma tek kupon aticam ödül dagitimli
Kesene bereket eşrefÇekim gelsin bu güzel dostlarıma tek kupon aticam ödül dagitimli
Adamın hasıÇekim gelsin bu güzel dostlarıma tek kupon aticam ödül dagitimli
Yaw senden ödül almak kısmet olmadı inş bu kez olurÇekim gelsin bu güzel dostlarıma tek kupon aticam ödül dagitimli
ibanı sana mı atıyozÇekim gelsin bu güzel dostlarıma tek kupon aticam ödül dagitimli
bol şansdostlar herkese selamlar...2-3 günlük kötü gidişatı durdurduk kazançla başladık güne. Dostlar da kazansın istiyorum. Hedefe ulaşırsak 5 dostla rol bakiye ödül..
Eşref tek. Adam diye okunurÇekim gelsin bu güzel dostlarıma tek kupon aticam ödül dagitimli
Hoşgeldin dostÇekim gelsin bu güzel dostlarıma tek kupon aticam ödül dagitimli
Yürü be eşref helala
Hadi inşallah kazançlı olurÇekim gelsin bu güzel dostlarıma tek kupon aticam ödül dagitimli
Dört gözle bekliyoruzÇekim gelsin bu güzel dostlarıma tek kupon aticam ödül dagitimli
Bu site bu paraları ödeyebilirmi kiÇekim gelsin bu güzel dostlarıma tek kupon aticam ödül dagitimli
Adam bu işin piri olmuş 2 maç yan yana getirip kazanamıyorum vallaÇok güzel yakalamışsın tebrikler vallahi
Kasa güzel olursa böyle kuponlar denenir güzel kazanç veriyor ama işte kasa büyük olması lazımAdam bu işin piri olmuş 2 maç yan yana getirip kazanamıyorum valla
Tebrikler dostÇekim gelsin bu güzel dostlarıma tek kupon aticam ödül dagitimli
Bol şans yerimi alacağım dedimÇekim gelsin bu güzel dostlarıma tek kupon aticam ödül dagitimli
Tebrikler dostumÇekim gelsin bu güzel dostlarıma tek kupon aticam ödül dagitimli
Bol şans diliyorum dostumÇekim gelsin bu güzel dostlarıma tek kupon aticam ödül dagitimli
Tebrikler dostÇekim gelsin bu güzel dostlarıma tek kupon aticam ödül dagitimli