- 725
- 216
- 43
Sağlık olsun kesene bereketNeyse sağlık olsun 10 kişi ödül için birazdan ulaşılacak dostlarım
Sağlık olsun kesene bereketNeyse sağlık olsun 10 kişi ödül için birazdan ulaşılacak dostlarım
Kesene bereket versin dostumNeyse sağlık olsun 10 kişi ödül için birazdan ulaşılacak dostlarım
Fark çoktu ama dediğin gibi faul yapsa iyiydiDep atsaydi bı üçlük faul olup gelirdi kaçırdı
Canın sağolsun kankamNeyse sağlık olsun 10 kişi ödül için birazdan ulaşılacak dostlarım
Eyvallah reisNeyse sağlık olsun 10 kişi ödül için birazdan ulaşılacak dostlarım
Saglik olsun kesene bereketNeyse sağlık olsun 10 kişi ödül için birazdan ulaşılacak dostlarım
@EşrefTEK80 dostum dostumNeyse sağlık olsun 10 kişi ödül için birazdan ulaşılacak dostlarım
Miyav@EşrefTEK80 dostum dostum
Tebrikler , geçmiş olsun tüm dileklerim seninle
Sözün var kanki bekliyorum 😂
Sen takip etme belki gelir tahirGeçmiş olsun olmadı bu maalesef
Bana bi yazabilir misin şsşdşş@EşrefTEK80 dostum dostum
Önceki kazancın için Tebrikler , şimdiki kayıp için geçmiş olsun tüm dileklerim seninle
Sözün var kanki bekliyorum 😂
AdımsıGökaybet, devecibey ,thenigmare,mkhakca,ozkancoskun, okhakca, wasil, cenk, marley, aktas25. Ulasiliyor simdi
Kesene bereket kardoGökaybet, devecibey ,thenigmare,mkhakca,ozkancoskun, okhakca, wasil, cenk, marley, aktas25. Ulasiliyor simdi
Kesene bereketGökaybet, devecibey ,thenigmare,mkhakca,ozkancoskun, okhakca, wasil, cenk, marley, aktas25. Ulasiliyor simdi
Kesene bereket hocamGökaybet, devecibey ,thenigmare,mkhakca,ozkancoskun, okhakca, wasil, cenk, marley, aktas25. Ulasiliyor simdi
İban sanamı atyozGökaybet, devecibey ,thenigmare,mkhakca,ozkancoskun, okhakca, wasil, cenk, marley, aktas25. Ulasiliyor simdi