- 17,845
- 11,253
- 113
Bol şans Marley HocamKesene bereket kardo
Bol şans Marley HocamKesene bereket kardo
Devecibey adammıdır adamın hasıdırGökaybet, devecibey ,thenigmare,mkhakca,ozkancoskun, okhakca, wasil, cenk, marley, aktas25. Ulasiliyor simdi
Kesene bereket dost. Roller acilsin forum hareketlensinGökaybet, devecibey ,thenigmare,mkhakca,ozkancoskun, okhakca, wasil, cenk, marley, aktas25. Ulasiliyor simdi
kesene bereketGökaybet, devecibey ,thenigmare,mkhakca,ozkancoskun, okhakca, wasil, cenk, marley, aktas25. Ulasiliyor simdi
Tmm kral emeğine sağlık tşkGökaybet, devecibey ,thenigmare,mkhakca,ozkancoskun, okhakca, wasil, cenk, marley, aktas25. Ulasiliyor simdi
Sana nasıl ulaşcaz dostGökaybet, devecibey ,thenigmare,mkhakca,ozkancoskun, okhakca, wasil, cenk, marley, aktas25. Ulasiliyor simdi
Anlamadım reisSen takip etme belki gelir tahir
Kesene bereket dostGökaybet, devecibey ,thenigmare,mkhakca,ozkancoskun, okhakca, wasil, cenk, marley, aktas25. Ulasiliyor simdi
Sanamı atıyoz knkIBAN atarmisiniz bana
Sana da bol bol şans dostBol şans Marley Hocam
Haha eyw kanuni adammidirDevecibey adammıdır adamın hasıdır
EvetSanamı atıyoz knk
Kesene berakmdost açaçaz tabikide açmayan kara listeBu kişilerden rol acmayanlar not alınıyor dostlar . Bir dahakine ödül alamaz. Herkesin eline yüreğine emeğine sağlık teşekkür ederim
Aynı zamanda benim dagitimcimdir kardesimdir. Onun olmadigi ödül listesi bende olamaz. Kral adamdır reisim aynenDevecibey adammıdır adamın hasıdır
Tm attım knk
@EşrefTEK80 alooooooBu kişilerden rol acmayanlar not alınıyor dostlar . Bir dahakine ödül alamaz. Herkesin eline yüreğine emeğine sağlık teşekkür ederim