Boşbeleş dilenciHaha eyw kanuni adammidir
Boşbeleş dilenciHaha eyw kanuni adammidir
Kesene bereket dostumGökaybet, devecibey ,thenigmare,mkhakca,ozkancoskun, okhakca, wasil, cenk, marley, aktas25. Ulasiliyor simdi
En baştan beri takip ettim ben yokum vereceklerini belli ise yaz beklentiye girmeyelim yine takip ederdim gelmesini isterdikGökaybet, devecibey ,thenigmare,mkhakca,ozkancoskun, okhakca, wasil, cenk, marley, aktas25. Ulasiliyor simdi
Atıldı dostIBAN atarmisiniz bana
Reis bu gece oynar misin devami gelir mi ona gore uyucam ve ya 15 dakikada bir foruma bakacagimBu kişilerden rol acmayanlar not alınıyor dostlar . Bir dahakine ödül alamaz. Herkesin eline yüreğine emeğine sağlık teşekkür ederim
Kendin gibi beyefendi bi yoldaş bulmuşsunAynı zamanda benim dagitimcimdir kardesimdir. Onun olmadigi ödül listesi bende olamaz. Kral adamdır reisim aynen
DmBu kişilerden rol acmayanlar not alınıyor dostlar . Bir dahakine ödül alamaz. Herkesin eline yüreğine emeğine sağlık teşekkür ederim
Bir sonraki rollüne inşallahBu kişilerden rol acmayanlar not alınıyor dostlar . Bir dahakine ödül alamaz. Herkesin eline yüreğine emeğine sağlık teşekkür ederim
Bol şansDisarda kalanlar için 2 aşamali yapalim. İlk kuponEkli dosyayı görüntüle 959221
Bastacisin reisim bilmukabeKendin gibi beyefendi bi yoldaş bulmuşsun
Bol şansBastacisin reisim bilmukabe
Bolsans kral,,Disarda kalanlar için 2 aşamali yapalim. İlk kuponEkli dosyayı görüntüle 959221
Çıksa da almayız artık ben takip ederim ama ödül istemem şu yapılan hoş olmadıBu kişilerden rol acmayanlar not alınıyor dostlar . Bir dahakine ödül alamaz. Herkesin eline yüreğine emeğine sağlık teşekkür ederim
Yes be eyv kralDisarda kalanlar için 2 aşamali yapalim. İlk kuponEkli dosyayı görüntüle 959221
Valla adam yaDisarda kalanlar için 2 aşamali yapalim. İlk kuponEkli dosyayı görüntüle 959221
İnşallah gelir ödül istememDisarda kalanlar için 2 aşamali yapalim. İlk kuponEkli dosyayı görüntüle 959221