Kripto mu cok sikintiO işte çok sıkıntı ya hiç bulasmamak iyi
Kripto mu cok sikintiO işte çok sıkıntı ya hiç bulasmamak iyi
Saglik olsun ama o gece 2 de 2 yapmisti uyumasa denver oynamasi icin yalvarirdim daha cok kazanirdik. Ertesi sabahh uyandik olympiakos fener 5-6 fark atara gittiNBA ana ilgi alanimiz ah bi de uyuyakalmasa ajsjsjs @EşrefTEK80
Şirketçi seni tabi kafan rahatBenim için değil şirket hesabı benim zaten her halükarda giriş çıkış oluyor![]()
Evet kriptonun sahibi parayı yasal hale getirmek için tüm devletlerle anlaşma yaptı bütün hesapları kontrol etme hesaba el koyma hepsi serbest suanda eskisi gibi değil kriptoKripto mu cok sikinti
En iyisi kripto aga sıkıntı neredeO işte çok sıkıntı ya hiç bulasmamak iyi
Bir ara karakoldan çağırdilar şu hesaptan size para gelmiş kumardan diye .. dedim ne bileyim esnaf adamız bize herkes gelip yemek yer ne iş yaptığını sormamŞirketçi seni tabi kafan rahat
trust wallet denen şey olunca hiç bişey olmaz direk oraya çek sonra gloabale at sonra tr borsasına kimse sana sormuyor nerden geldi diye.Evet kriptonun sahibi parayı yasal hale getirmek için tüm devletlerle anlaşma yaptı bütün hesapları kontrol etme hesaba el koyma hepsi serbest suanda eskisi gibi değil kripto
Dost kriptonun sahibinden sonrasini okumaya gerek duymadim bilgi eksikligin var bu konuda kripto cok daha saglam amaEvet kriptonun sahibi parayı yasal hale getirmek için tüm devletlerle anlaşma yaptı bütün hesapları kontrol etme hesaba el koyma hepsi serbest suanda eskisi gibi değil kripto
restoran mı varBir ara karakoldan çağırdilar şu hesaptan size para gelmiş kumardan diye .. dedim ne bileyim esnaf adamız bize herkes gelip yemek yer ne iş yaptığını sormam![]()
Öyle diyorsanız öyledir yakındır kripto hesap sahiplerinin karakola çekilmesi hemde çok büyük bir operasyonla konu kumar değil bu sefer uyuşturucuEn iyisi kripto aga sıkıntı nerede
Eyvallah dost kullanın o zaman ama tavsiye etmeyin benceDost kriptonun sahibinden sonrasini okumaya gerek duymadim bilgi eksikligin var bu konuda kripto cok daha saglam ama
bol şans hadi bakalımDostlar hep limit var full.. bu gelirse bir tane daha yaparız bitiririz 5 kişiye 1k...Ekli dosyayı görüntüle 956040
RastgeleDostlar hep limit var full.. bu gelirse bir tane daha yaparız bitiririz 5 kişiye 1k...Ekli dosyayı görüntüle 956040
Bol sans baslayalim saymayaDostlar hep limit var full.. bu gelirse bir tane daha yaparız bitiririz 5 kişiye 1k...Ekli dosyayı görüntüle 956040
Bol şans dostDostlar hep limit var full.. bu gelirse bir tane daha yaparız bitiririz 5 kişiye 1k...Ekli dosyayı görüntüle 956040
Bol şansDostlar hep limit var full.. bu gelirse bir tane daha yaparız bitiririz 5 kişiye 1k...Ekli dosyayı görüntüle 956040
Bol sansDostlar hep limit var full.. bu gelirse bir tane daha yaparız bitiririz 5 kişiye 1k...Ekli dosyayı görüntüle 956040
Bol şanslarDostlar hep limit var full.. bu gelirse bir tane daha yaparız bitiririz 5 kişiye 1k...Ekli dosyayı görüntüle 956040