- 5,600
- 1,569
- 113
Roll açarız bi roll patlar be akgulEline sağlık biz roll mü açak şimdi
Roll açarız bi roll patlar be akgulEline sağlık biz roll mü açak şimdi
.Adam mura alsin
kesene bereket tekrardanÖdüller gonderildi birazdanehak sahiplerine gonderimi yapilacak. O iş bitince . Emek edip dışarda kalan dostlar için final kuponu gelecek
mezarcısınnnn🥳Ödüller gonderildi birazdanehak sahiplerine gonderimi yapilacak. O iş bitince . Emek edip dışarda kalan dostlar için final kuponu gelecek
Kesene bereket dostumÖdüller gonderildi birazdanehak sahiplerine gonderimi yapilacak. O iş bitince . Emek edip dışarda kalan dostlar için final kuponu gelecek
Yani iyi ettin örnek davranış
Kesene bereket. Allah yerini doldursun.Ödüller gonderildi birazdanehak sahiplerine gonderimi yapilacak. O iş bitince . Emek edip dışarda kalan dostlar için final kuponu gelecek
Teşekkür ederim kralYani iyi ettin örnek davranış
kazandik🤣🤣kesene bereket tekrardan
Tbrkler robinhoodÖdüller gonderildi birazdanehak sahiplerine gonderimi yapilacak. O iş bitince . Emek edip dışarda kalan dostlar için final kuponu gelecek
Saygılar dost👏🏻👏🏻👏🏻Kazananlardanım @EşrefTEK80 tekrar kesenize bereket, diğer arkadaşlar tekrar ödül için değil destek için devam edeceğim bilginiz olsun yanlış anlaşılma olmasın. HErkese bol şanslar saygılar...
gidip hurma almam lazımkazandik🤣🤣
Ayni sekilde emmiKazananlardanım @EşrefTEK80 tekrar kesenize bereket, diğer arkadaşlar tekrar ödül için değil destek için devam edeceğim bilginiz olsun yanlış anlaşılma olmasın. HErkese bol şanslar saygılar...
Bol şansBu gelirse 10 kişiye daha ödül.. daha da ben alamadim su oldu bu oldu diyen olursa yuhh derim.. 100k çekim verdik beklemeye alındı.. devammEkli dosyayı görüntüle 959473
Helal be eşrafBu gelirse 10 kişiye daha ödül.. daha da ben alamadim su oldu bu oldu diyen olursa yuhh derim.. 100k çekim verdik beklemeye alındı.. devammEkli dosyayı görüntüle 959473