Akarr gibi duruyor72 0 1
21 0 1 hadi gelsin goller
Akarr gibi duruyor72 0 1
21 0 1 hadi gelsin goller
Erhanım günler geçti sensizken zaman su gibi aktı ama bi sor nasıl geçti zulüm eziyetEn sevdiğim kankam @bloodnexus 100 tane etiket atmis puaha
Bol şans bizede nasip olur umarımSen diyorsan vardır bildigin reisim. Dostlar 5 kişiye rol şartsız direk ödül...
Ula zaman su gibi aktiysa kotu birsey benmi yanlış biliyorum puahaErhanım günler geçti sensizken zaman su gibi aktı ama bi sor nasıl geçti zulüm eziyet
Pauahahha ayıktı hayır olamazUla zaman su gibi aktiysa kotu birsey benmi yanlış biliyorum puaha
O degil dun esref bilmeden dünyanın en cimri adamına rol bakiyesi vermiş @wasil forumda değildik engel de olamadık 3 gün yas ilan ettim maalsef puaahPauahahha ayıktı hayır olamaz
Tek adımdı ya nasıl takip etti valla puahahO degil dun esref bilmeden dünyanın en cimri adamına rol bakiyesi vermiş @wasil forumda değildik engel de olamadık 3 gün yas ilan ettim maalsef puaah
He ya gördüm ama görmedinmi kuponu atmış 1 saniye sonra lose olmuş yani adam hem gudubet hem cenabet puahaO degil dun esref bilmeden dünyanın en cimri adamına rol bakiyesi vermiş @wasil forumda değildik engel de olamadık 3 gün yas ilan ettim maalsef puaah
Bol şans dostYine üstüne gittim bu ligin.. bu sefer olur mu 😉😉. Olursa toplam iki adımda 5 kişiye rol parasiEkli dosyayı görüntüle 959410