Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 35 K Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,259
3,096
113
Dün seni görmedim takip ederken kaç kişi baştan beri saydı ama ödül kotası sınırlıydı adam kazandığını hepsini dagitamazki seni memnun etmek icin
Tek tek saydım aç konuya bak maçları anlık takip ettim hem de en baştan sen çıkmışsın takipte yoktun diyorsun aç bak konuya en baştan. Şunu tekrar soyleyim para adamın istediğine verir istemediğine vermez ben sadece belli ise söylesin insanları umutlandirmasın saygılı yorum için de teşekkür ederm

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,914
10,407
113
Adam bana sec diyor liste yap diyor kim takip etmişse onu seçeriz adam liste ye felan da karışmaz etmez çünkü daha forumda kimseyi doğru düzgün tanimiyor wasil ödül aldı dun bu adam dan gerisini sen düşün takip edersin kısmetin da varsa snaa da pay düşer ama
Ayn de öyle wasil geldi takip etti yazdı ödül aldı oda önceden diyordu Eşreften ödül alamıyorum diye ama adam söylenmedi senin gibi geldi efendi efendi gibi takıl edip ödülü alıp gitti

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,759
6,518
113
Futbol kuponu woonnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...