Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 35 K Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
Ben en baştan beri maçları takip ettim ac bak ara ara yazan adamlara verildi sürekli takipteyim verilmedi öyle adam listeyi bilmez diye de birşey yok bakacak böyle etkinlik yapıyorsa veya siz dağıtım yapıyorsanız hata sizde kendi adamlarınıza veriyorsunuz sonra araniz da paylasmadiginizi nereden bilelim neyse ben sadece kırıldım sizlerde eşrefte inşallah hep kazanırsınız teşekkür ederim iyi kazançlar sizlere
[/QUOTE/)
Takip etme o zaman dost iyi forumlar

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
819
113
Masallah cok iyi gidiyoruz helal

Kayserili

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,023
113
Basket ilk çeyrek 56 bitti kaldı 33

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,628
3,179
113
Gel knk dm at dün sayalım senin mesaj sayın fazlaysa ödül alanlardan ben sana atacam kendi hakkımı at dm
Vallahi teşekkür ederim ben sadece kırıldım eşref onu bilsin diye yazdım ben baktım acaba ben mi yanıldım diye tek tek saydım maçları takip ettim sende aç bak say . Paraya gerek yok dediğim gibi ben sadece kırıldım onu bilin ilgin alakan için de teşekkür ederim

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,310
10,599
113
Yav kendi kendini yalanlıyor dün takip bile etmedi yav adam diyoz at dm bakak haksızlık varsa kendi ödülümü sana atım halen yazmaya devam ediyor

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,860
8,112
113
Bu hızda devam ederse ikinci çeyrek 3-4 dk kala bitiriri inst

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,310
10,599
113
Vallahi teşekkür ederim ben sadece kırıldım eşref onu bilsin diye yazdım ben baktım acaba ben mi yanıldım diye tek tek saydım maçları takip ettim sende aç bak say . Paraya gerek yok dediğim gibi ben sadece kırıldım onu bilin ilgin alakan için de teşekkür ederim
Knk sen dün takip bile etmedin bence yapma knk bunu yav şimdi niye gelip bunları yazıyorsun dün kaç kişi alamadı onlar gelip böyle yazmadı sen yokkken yazıyorsun ayıp ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...