- 10,706
- 8,205
- 113
@EşrefTEK80 winner eşref tebrikler
2dk işemeye gittimBurda burda @JoeQuanqa
Kesene bereketHerkesin emeğine sağlık dostlarım varolun. 5 dosta gerekeni yapicaz birazdan. Listeye giremeyen uzulmesin yeni konu acicaz. 10 kişiye yapacaz hedefe ulaşırsak ödülü
Eline sağlık kralHerkesin emeğine sağlık dostlarım varolun. 5 dosta gerekeni yapicaz birazdan. Listeye giremeyen uzulmesin yeni konu acicaz. 10 kişiye yapacaz hedefe ulaşırsak ödülü
Bekledim bekledim yoktun başka bir dosta yazdım o ayarlıyor bunu da kaybolma reisim ve😀2dk işemeye gittim
Hadi kardesim ağaç olduk2dk işemeye gittim
Son snde djsjs bu da13 de bitti ucuz yırtıldı
Bu listeye giremem geç gördüm de yeni konuyu bekliyoruz Reis sigara parası lazım o yüzden kazanırsın inşHerkesin emeğine sağlık dostlarım varolun. 5 dosta gerekeni yapicaz birazdan. Listeye giremeyen uzulmesin yeni konu acicaz. 10 kişiye yapacaz hedefe ulaşırsak ödülü
1dk bekledin 😀Bekledim bekledim yoktun başka bir dosta yazdım o ayarlıyor bunu da kaybolma reisim ve😀
Eline emeğine sağlık kesene bereketHerkesin emeğine sağlık dostlarım varolun. 5 dosta gerekeni yapicaz birazdan. Listeye giremeyen uzulmesin yeni konu acicaz. 10 kişiye yapacaz hedefe ulaşırsak ödülü
Ağaç ol kök salHadi kardesim ağaç olduk