- 28,844
- 26,742
- 113
Burda tskip eden cok ben istemiorum zaten ama vok takip eden var buraya cekilis yapmalisin bencesi ama bencesiYok onlar kendi adamlarına yapıyorlar dağıtımı 😎 liste miste yapılmadı yani kim daha iyi şaksaş yaptıysa ödül o alıyor
Burda tskip eden cok ben istemiorum zaten ama vok takip eden var buraya cekilis yapmalisin bencesi ama bencesiYok onlar kendi adamlarına yapıyorlar dağıtımı 😎 liste miste yapılmadı yani kim daha iyi şaksaş yaptıysa ödül o alıyor
Çekiliş forum kuralları gereği yasak efendimBurda tskip eden cok ben istemiorum zaten ama vok takip eden var buraya cekilis yapmalisin bencesi ama bencesi
Sakin reis. Çıkmayınca alamayınca sinirlenen insanlarla dolu burası. Ben esrefin tüm rollerini takip ettim mesela niye cikmadi demem. Gerek yok . Ama forumda para için herşeyi yapanlar var sen gozlemlemissin bunları . Tebrik ederimKardeş ben çekiliş için demedim senin içinde demedim benim yatırımlarımı metings biliyor burada ki çekilişe girmek içinde gelmedim
Ödül almak için girmedim yani konuya
bol şanslar
Gs telaviv valencia dortmunt kazanir city ilk yari 1 barca 3.5 altBeşiktaş
Ben neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum kardeşim boş yorum yapıyorlar para için sadece ulan benim geçen hafta sadece 200 k yatırım var bir tek kişi biliyor gelmişler 500 tl için yok takip etmedin yok yapmadın boş nedesem sen anlıyorsunSakin reis. Çıkmayınca alamayınca sinirlenen insanlarla dolu burası. Ben esrefin tüm rollerini takip ettim mesela niye cikmadi demem. Gerek yok . Ama forumda para için herşeyi yapanlar var sen gozlemlemissin bunları . Tebrik ederim
Boşver kardeşim bize çikmiyor zorlama@EşrefTEK80 hadi isi gucu biraktik yeni komu ne zaman aciliyor
BekliyoruzReisim konu kilit olmasın devam edeceğiz burdan @Daimon
Bu sefer senle beni almazsa isyan cıkarBoşver kardeşim bize çikmiyor zorlama
Reisim yapma be . Vallahi billahi kimseye bir art niyetim yok kimseye kastım yok elimden geleni yapıyorum vallahi billahi bakBoşver kardeşim bize çikmiyor zorlama
Takma kiseyi sen hakkıyla dağıtım yapıyorsunReisim yapma be . Vallahi billahi kimseye bir art niyetim yok kimseye kastım yok elimden geleni yapıyorum vallahi billahi bak
Kanka biz şakalaşıyoz ciddiye alma geçen ben ödül aldım senden zatenReisim yapma be . Vallahi billahi kimseye bir art niyetim yok kimseye kastım yok elimden geleni yapıyorum vallahi billahi bak
Sen ne alaka kız sen nerden çiktın yoğurdun kaymağını yiyon haAfiyetler olsun herkese bol şans bol bol kazançlar diliyorum 👋
Gönderdim herkeseKral kesene bereket tekrar saol
Ödūller atıldımı
Valla netim bitiyorr takip te edemiyoruz bazen kopuyor
Adaşım ben yemek yicem size iyi şanslar eşrefimede bol şansBu sefer senle beni almazsa isyan cıkar
Dağıtımı ben yaptım 😁Sen ne alaka kız sen nerden çiktın yoğurdun kaymağını yiyon ha![]()
Sildiler ip diye halbuki 2 hesap yoktu 4 tane vardı yalan soyledilerTronu hallettin mi vereyim adres 😂😂