- 64,743
- 35,962
- 113
Dağıtımsa kesin gelmez bakalım genedeDiğer kupon sonuclanmadi. Bu gelirse dagitim dostlar. GelmeSe zaten 18k paramız var devam ederiz
Dağıtımsa kesin gelmez bakalım genedeDiğer kupon sonuclanmadi. Bu gelirse dagitim dostlar. GelmeSe zaten 18k paramız var devam ederiz
Baremler 137 ye kadar düştü 2 çeyrek 145 kere çıktı sonradan 158 159Bastian beri Inandik ve getirdik dost
Taaa
2-7
Iken macc
Bol şansDiğer kupon sonuclanmadi. Bu gelirse dagitim dostlar. GelmeSe zaten 18k paramız var devam ederiz
@Başkan ilgilenir o konularlaElmas nasıl bozuyorduk dostlar
Bol şans bunuda getirelimDiğer kupon sonuclanmadi. Bu gelirse dagitim dostlar. GelmeSe zaten 18k paramız var devam ederiz
Nerden bozuyorduk dost500 trx h.o. başkana msj at trx adresini atıyo 1 saat içinde.
Bol şansDiğer kupon sonuclanmadi. Bu gelirse dagitim dostlar. GelmeSe zaten 18k paramız var devam ederiz
Bolsans kralDiğer kupon sonuclanmadi. Bu gelirse dagitim dostlar. GelmeSe zaten 18k paramız var devam ederiz
+1 bromAdam adam seviyorum bu adamı hem yiyor hem yediriyor
Bozmuyosun. Direkt başkana mesaj at trx adresini. Elmaslarımı bozmak istiyorum yazNerden bozuyorduk dost