- 24,879
- 10,959
- 113
16 saniye winnnnnnnnnnnnnn
kanka çok bile oynadılar mallarmıdır nedir awBıraktılar maci tebrik
Herkese 1k verecekmiş reis@EşrefTEK80 şansı daha zorlama He bir tane basket istiyorsan ben de bir basket söyleyeyim
Basketten ve sen pauha@EşrefTEK80 şansı daha zorlama He bir tane basket istiyorsan ben de bir basket söyleyeyim
Neba uzmanı burada daha ismini söyleyemiyorum
Ben 1k'ya 200'e 300'e 100'e bakmam ki sonuçta adamın gönlünden kopmuş adamdan zorla mı alacaksınHerkese 1k verecekmiş reis
brom bence güzel kazaç hiç zorlamanın anlamı yok saat epey ilerledi genede dostumuz bilir@EşrefTEK80 şansı daha zorlama He bir tane basket istiyorsan ben de bir basket söyleyeyim
Yok be abi ben aldım adamdan yeterince vermese yemin ederim gram koymazBen 1k'ya 200'e 300'e 100'e bakmam ki sonuçta adamın gönlünden kopmuş adamdan zorla mı alacaksın
Bol şans da 12 kişi yok kiGelirse 4 kişiye daha ödül... Kupon sonucunda az önceki 4 dostunkinide aticaz. Ayrı ayrı atmayalım arkadaşlar. Bol şanslar . Son kuponEkli dosyayı görüntüle 955805
Eşref durmadan kupon atıyorsun 4 kişiye 4 kişiye diyorsun da Toplam 12 kişi yaptı biz burada 5 kişiyiz zaten🤣🤣🤣🤣🤣🤣Gelirse 4 kişiye daha ödül... Kupon sonucunda az önceki 4 dostunkinide aticaz. Ayrı ayrı atmayalım arkadaşlar. Bol şanslar . Son kuponEkli dosyayı görüntüle 955805
Dewam esreftekGelirse 4 kişiye daha ödül... Kupon sonucunda az önceki 4 dostunkinide aticaz. Ayrı ayrı atmayalım arkadaşlar. Bol şanslar . Son kuponEkli dosyayı görüntüle 955805
Reis vallahi şimdi gördüm daha yoksa senin dedigin maça oynardim emrin olur senin@EşrefTEK80 şansı daha zorlama He bir tane basket istiyorsan ben de bir basket söyleyeyim
Neba uzmanı burada daha ismini söyleyemiyorum