- 3,357
- 17,733
- 113
Herkese selamlar Dostlar..hedefe ulaşırsak 6 kişiye ödül atalim
Bol şanslar eşrefimHerkese selamlar Dostlar..hedefe ulaşırsak 6 kişiye ödül atalim
Bol şansHerkese selamlar Dostlar..hedefe ulaşırsak 6 kişiye ödül atalim
özlemiştim eşref hoşgeldinHerkese selamlar Dostlar..hedefe ulaşırsak 6 kişiye ödül atalim
Bol şanslar reis kazançların olsun inşHerkese selamlar Dostlar..hedefe ulaşırsak 6 kişiye ödül atalim
Bol şanslar diliyorum abiHerkese selamlar Dostlar..hedefe ulaşırsak 6 kişiye ödül atalim
Bol şansların olsun dostum bir gün bende Eşrefin rolüne katılıcam dedim bakalım o gün bugün mü🙏🍀Herkese selamlar Dostlar..hedefe ulaşırsak 6 kişiye ödül atalim
Niye hiç katılmadın mıBol şansların olsun dostum bir gün bende Eşrefin rolüne katılıcam dedim bakalım o gün bugün mü🙏🍀
Bol şans dostHerkese selamlar Dostlar..hedefe ulaşırsak 6 kişiye ödül atalim
Bol sansHerkese selamlar Dostlar..hedefe ulaşırsak 6 kişiye ödül atalim
Yok sonunu getirmedim, getiremedim🤣Niye hiç katılmadın mı
Bol şans takipteyizHerkese selamlar Dostlar..hedefe ulaşırsak 6 kişiye ödül atalim
Bol sansHerkese selamlar Dostlar..hedefe ulaşırsak 6 kişiye ödül atalim
Chicago ust olabilir dost@Erhan2121 reis ne diyorsun maclar için?
Sağlık olsun@Daimon @Shellac @Başkan bu karekter yoksunu Metin mıdır ne zikkimsa tüm forumun huzurunu bozdu ve bozuyor aylardır bu adamın komple banlanmasi için ne gerekiyor ? Başkan en az 3 kere özel mesaj açıp bu adamı uyardı konularına gitmeyeceksin diye. Başka insanlar sürekli ban yiyor ama bu adam neden yemiyor bu adamin özelliği nedir Allah aşkına... Konu kilit dostlar roll bitmiştir
Bosver onu sen@Daimon @Shellac @Başkan bu karekter yoksunu Metin mıdır ne zikkimsa tüm forumun huzurunu bozdu ve bozuyor aylardır bu adamın komple banlanmasi için ne gerekiyor ? Başkan en az 3 kere özel mesaj açıp bu adamı uyardı konularına gitmeyeceksin diye. Başka insanlar sürekli ban yiyor ama bu adam neden yemiyor bu adamin özelliği nedir Allah aşkına... Konu kilit dostlar roll bitmiştir