- 24,879
- 10,959
- 113
tebrikler by @EşrefTEK80
he la zor oldu buLa 2 sayi daha olsa gitmisti 2 trip ust uste attilar
az kalsın topu kaptırıyordu 5 saniye kala durantLa 2 sayi daha olsa gitmisti 2 trip ust uste attilar
Ulan böyle bir şey olamaz ya kılı kılına geldi Eşref sinyal verhe la zor oldu bu
eşrefin şansı odaUlan böyle bir şey olamaz ya kılı kılına geldi Eşref sinyal ver
Eşref kalbi temiz olduğundan geliyor o yüzden millet yazılıyor buna dağıtım yapıyor ya sana bana ona buna Bazı insanlar çekemiyor bunu onlara vermediği için eşref'i bulsalar bir kaşık suda boğacaklareşrefin şansı oda
aynen öyleEşref kalbi temiz olduğundan geliyor o yüzden millet yazılıyor buna dağıtım yapıyor ya sana bana ona buna Bazı insanlar çekemiyor bunu onlara vermediği için eşref'i bulsalar bir kaşık suda boğacaklar
Kara hayatımı sokaklara vermişim Burası sosyal medya olsa bile karşıdaki insanı tanımasam bile yazışmalarından çözüyorumaynen öyle
Bir başkadır eşref abiEşref kalbi temiz olduğundan geliyor o yüzden millet yazılıyor buna dağıtım yapıyor ya sana bana ona buna Bazı insanlar çekemiyor bunu onlara vermediği için eşref'i bulsalar bir kaşık suda boğacaklar
Klavye başında herkes adam herkes yazıp çiziyor iste sinirden uyuyamıyorum bile bazen bu forumda gördüklerim den sonra 2 3 gündür 2 3 saat uyku ile duruyorumEşref kalbi temiz olduğundan geliyor o yüzden millet yazılıyor buna dağıtım yapıyor ya sana bana ona buna Bazı insanlar çekemiyor bunu onlara vermediği için eşref'i bulsalar bir kaşık suda boğacaklar