Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 40K Hedef 100K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,456
37,734
113
Valla bende sokak çocuğuyum dost belki tipimiz mulayim ama adamin biri numara istedi at diyor erkeksen atıyorum hemen ara diyorum hemen aramıyor madde bağımlısı hırsız dindar soytarı basi boş her insanı gördüm bugune kadar adam olan cesur adam hiç bir zman klavye de ben benim ayağına yatmaz eger bir sıkıntısı problemi varsa onu yuz yüze yapar gelip burda ana bacı kufrediyorlar ya bumu erkeklik kupon paylaşalım kayip olur gelip gülücük atıyorlar konuya niye hala ısrarla forum dayim yemin ederim bilmiyorum artik
Onlar etek giysin öyle adamlar karı kılıklı

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,976
53,742
113
Onlar etek giysin öyle adamlar karı kılıklı
Hayro denen mal gelip bana demin diyor ki sen 300 lira atsan karşılık beklersin hemen Allah şahidim olsun bugune kadar dm den bana para atin demedim kimseye elime 1 kuruş geçse konu açan biriyim surekli bu forumda neden kendimi ispatlamaya çalışıyorum ki alayi namussuz çünkü iftira ediyorlar insana hayatta en nefret ettiğim şeydir küfürden beterdir Allah ıslah etsin onları belki dağıtım için 500k den fazla para atıldı bana bende dünya kadar dağıtım yaptim kimsenin bir kuruşuna göz dikmedim kupon paylaşıyorum 8 9 adami etiket ediyorum gelirse odul veririm diye ben bu iftiralari hak edecek insan değilim dost en kısa sürede buradan kurtulurum ins

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,456
37,734
113
Hayro denen mal gelip bana demin diyor ki sen 300 lira atsan karşılık beklersin hemen Allah şahidim olsun bugune kadar dm den bana para atin demedim kimseye elime 1 kuruş geçse konu açan biriyim surekli bu forumda neden kendimi ispatlamaya çalışıyorum ki alayi namussuz çünkü iftira ediyorlar insana hayatta en nefret ettiğim şeydir küfürden beterdir Allah ıslah etsin onları belki dağıtım için 500k den fazla para atıldı bana bende dünya kadar dağıtım yaptim kimsenin bir kuruşuna göz dikmedim kupon paylaşıyorum 8 9 adami etiket ediyorum gelirse odul veririm diye ben bu iftiralari hak edecek insan değilim dost en kısa sürede buradan kurtulurum ins
Yok Bir de ben şunu anlamıyorum birileri burada Mesela 2-3 dağıtım yapmış örnek veriyorum isterse 100.000 yapsın örnek veriyorum Bunu 1 ile tartıştığı zaman direkt dile getiriyor şahit oluyorum muhabbetlere görüyorum yok senin forma ne katkın var yok ben bu kadar dağıtım yok aklım yok bilmem ne ulan eşrefi yazsa dağıtımları o zaman komple Forum sayfası dolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...