Aynensen paylaşma bence buraya kuponları yap arkada kazanınca paylaş![]()
Aynensen paylaşma bence buraya kuponları yap arkada kazanınca paylaş![]()
Tebrikler af yok diyorsunİntikam alındı rahat olun dostlar 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 954647
Kaş göz rasında intikamı almış bile adamİntikam alındı rahat olun dostlar 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 954647
Kimse gormeden tebrikler dost @EşrefTEK80İntikam alındı rahat olun dostlar 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 954647
Aboo geldi bol şans diliyorum dostumİntikam alındı rahat olun dostlar 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 954647
Aynen ayneenKimse gormeden tebrikler dost @EşrefTEK80
Arka planda sansin açık buraya atınca sorun oluyor galibaİntikam alındı rahat olun dostlar 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 954647
Biz bu forumda herkesin ne olduğunu görüyoruz kral sorun yokAynen ayneen
Nasıl yaniBiz bu forumda herkesin ne olduğunu görüyoruz kral sorun yok
?Biz bu forumda herkesin ne olduğunu görüyoruz kral sorun yok
Ezel ortalığı karistirma adama gene ban yedirme
En iyi beni görürBiz bu forumda herkesin ne olduğunu görüyoruz kral sorun yok
O arkadaşı bugün sectim listeye dahil ettim ama kendisji konu açmasına rağmen üstüne ayrı 2 rol takip etti ya onu ben bundan sonra eger listeci olursam asla secmemNasıl yani
Ben ne dedin ki ortalık karışsin adam beni alintilayip bişey demiş anlamadım soruyorum bunda ne varEzel ortalığı karistirma adama gene ban yedirme
Tamam kusura bakma yanlış anlamisimBen ne dedin ki ortalık karışsin adam beni alintilayip bişey demiş anlamadım soruyorum bunda ne var
Bana demedin deil mi abi ben yanlış anladım sandım bana diyorsunO arkadaşı bugün sectim listeye dahil ettim ama kendisji konu açmasına rağmen üstüne ayrı 2 rol takip etti ya onu ben bundan sonra eger listeci olursam asla secmem
Helal kardeşim adalete önem veren biriymişşin bu günlerde çok göremiyoruzO arkadaşı bugün sectim listeye dahil ettim ama kendisji konu açmasına rağmen üstüne ayrı 2 rol takip etti ya onu ben bundan sonra eger listeci olursam asla secmem
Saginsolu bosverde abi sen nasılsın keyfin yerindemiO arkadaşı bugün sectim listeye dahil ettim ama kendisji konu açmasına rağmen üstüne ayrı 2 rol takip etti ya onu ben bundan sonra eger listeci olursam asla secmem