- 1,995
- 2,797
- 113
Güzelde basket maçları var
Siz hepiniz @EşrefTEK80Arkada yapmıştır şimdi @EşrefTEK80
Saglam acele etmeden yapistiralimArkada yapmıştır şimdi @EşrefTEK80
Betcolar hep limitliyor reisDostlarım yüksek girip 2-3 adımda bitirm diyorum ama bu betcolarin hepsinde limit var major lig olmadığı için şuan. Boyle nasıl ilerlicez bilmiyorum
Başka siteye atma şansın var mı abi limit olmayanDostlarım yüksek girip 2-3 adımda bitirm diyorum ama bu betcolarin hepsinde limit var major lig olmadığı için şuan. Boyle nasıl ilerlicez bilmiyorum
Rezerve hesabı 😁@EşrefTEK80 sabah sanssizdik takip ettim voleybol favori bitirdi bizi ama burda 2 de 2 tebrik ederim reis galatasaray maci var takibi kacirabilirim umarim.sabahtan unutmzzsin bizi reiss
AynenRezerve hesabı 😁
Haklı bi sebepDostlarım yüksek girip 2-3 adımda bitirm diyorum ama bu betcolarin hepsinde limit var major lig olmadığı için şuan. Boyle nasıl ilerlicez bilmiyorum
Kafana göre takıl kral uyuyana kadar devam napak😀Dostlarım yüksek girip 2-3 adımda bitirm diyorum ama bu betcolarin hepsinde limit var major lig olmadığı için şuan. Boyle nasıl ilerlicez bilmiyorum
Hic acele etme kardes sonucta kayip olursa senin cebinden cikiyor istersen 1 saat sonra olsun temuiz olsunDostlarım yüksek girip 2-3 adımda bitirm diyorum ama bu betcolarin hepsinde limit var major lig olmadığı için şuan. Boyle nasıl ilerlicez bilmiyorum
Vay be,,korkuyorlar demekki senin potansiyelinden😀Dostlarım yüksek girip 2-3 adımda bitirm diyorum ama bu betcolarin hepsinde limit var major lig olmadığı için şuan. Boyle nasıl ilerlicez bilmiyorum
Yakışır,,,
Kediiiii
Çek ozaman paramızı tek dostDostlarım yüksek girip 2-3 adımda bitirm diyorum ama bu betcolarin hepsinde limit var major lig olmadığı için şuan. Boyle nasıl ilerlicez bilmiyorum
Major lig lazimm dost,,@EşrefTEK80 Galatasaray maçına limit yüksek açması lazım galatasarayjn alması lazım bugün mecbur