Bol şansNBA ya kadar ufak ufak oyalanalim.Ekli dosyayı görüntüle 955137
Bol şansNBA ya kadar ufak ufak oyalanalim.Ekli dosyayı görüntüle 955137
Kırmızıyı yemiş babayı görmüş ya bu atletico eşşektir evinde 3 tane yer verir maçı şöyle 4 tane saplasaydı döndüremezlerdi messi yok çübkübarçaya napmışlar öyle tecavuz etmisler
Doğru söz,,,,,Abiler kardeşler bakın 2-3 oldu benim konu tartışma yüzünden kapanıyor. Lütfen tartışma yapmayalım ayrıca her seferinde söylüyorum ısrarla talep de bulunan kişileri görmezden geliyoruz haketse dahi ödül vermiyoruz. İstirham ediyorum sizden
İstirham kelimesi beni gerçekten derinden etkilediAbiler kardeşler bakın 2-3 oldu benim konu tartışma yüzünden kapanıyor. Lütfen tartışma yapmayalım ayrıca her seferinde söylüyorum ısrarla talep de bulunan kişileri görmezden geliyoruz haketse dahi ödül vermiyoruz. İstirham ediyorum sizden
Unutturdular bize bu siteler askerliği falan abi 🤣🤣Kibar adam s gıdın diyemedi istirham etti asker olduğu belli değil komutan rica eder asker istirham eder altın kuraldır
atletico içerde otobüs çeker yine vermez gibime geliyorKırmızıyı yemiş babayı görmüş ya bu atletico eşşektir evinde 3 tane yer verir maçı şöyle 4 tane saplasaydı döndüremezlerdi messi yok çübkü
Baslasin atacak😄Hadi dep at
UnutulmazUnutturdular bize bu siteler askerliği falan abi 🤣🤣
Eşref 😁Doğru söz,,,,,
Özünde saklı kalan birşeyler muhakkak vardır,,,Unutturdular bize bu siteler askerliği falan abi 🤣🤣
Kantinciydim tatil gibiydi resmen 2. Alti aya kalacaktim Albayin yanina alacaklarini duydum korkudan vazgectim😄Unutturdular bize bu siteler askerliği falan abi 🤣🤣
Al ağa jojobet1155.comJoJo güncel link atabilecek bir kardeş var mı ?
1155JoJo güncel link atabilecek bir kardeş var mı ?
Teneke takım (((Ben yemin ederim bu liverpol kadar salak bir takım görmedim başka biri olsa 10 korner atmsiti simdiye