- 7,201
- 6,308
- 113
Son 6
Şükür rahatladık biraz117 kaldı 4 hadi.
aynen sorma allak bullak olmuştuŞükür rahatladık biraz
Kardesim bende biliyorum bu dedigini sana sunu soyluyorum ben. O zaman iddaa oynarken hicbir takimin hicbirseyjne bakma direk elinle 4 mac bul gozun kapali oyna senin mantigina gore. Ben adama dedim detroit dagitirdir diye hatta kendisi bana sordu ilk per 63 ust alabilirim die. Bu maca ksrsilikli ust dedim detroit dagitir dediim dennver ilk per ilk yari ust san antnio eksik vasr dedim . O zaman hicbirseye bakmadan gozu kapali mi oynayalim anlamadim yaŞimdi anladım dimi hiçbirşeyin garantisi yok istatistik araştırma kaç dk sayı yok bak
Yahu kardeşim ben sana onu mu diyorum taktın 😆 neyse sen bildini okuKardesim bende biliyorum bu dedigini sana sunu soyluyorum ben. O zaman iddaa oynarken hicbir takimin hicbirseyjne bakma direk elinle 4 mac bul gozun kapali oyna senin mantigina gore. Ben adama dedim detroit dagitirdir diye hatta kendisi bana sordu ilk per 63 ust alabilirim die. Bu maca ksrsilikli ust dedim detroit dagitir dediim dennver ilk per ilk yari ust san antnio eksik vasr dedim . O zaman hicbirseye bakmadan gozu kapali mi oynayalim anlamadim ya