- 2,837
- 940
- 113
Ahahahah evet nasil oldu oLa kanki baktım şimdi nasıl zor gelmiş , son per 17 sayıya tutuyormuş zaten 😀😀
Ahahahah evet nasil oldu oLa kanki baktım şimdi nasıl zor gelmiş , son per 17 sayıya tutuyormuş zaten 😀😀
Abi Schröder bokla di bir ara 3 dk durduLa kanki baktım şimdi nasıl zor gelmiş , son per 17 sayıya tutuyormuş zaten 😀😀
Kaç adım olcak eşref dün 16 adım takip ettik bugün de hedef 16 daha olurmuGeceden devam edip şimdi ben uyuyunca uyuyan dostlarima haksızlık olmasın. Mesajı görenler saat 12 de konuda olsunlar dostlar dagitim için kuponu yaparız
4+8 ödül aldı reisim dün 😉 sen ara ara geldiğin için haberin olmuyor tabi ,🤣🤣. Öğlene kısmet diyelim adım sayısına gardaşim 🤣🤣Kaç adım olcak eşref dün 16 adım takip ettik bugün de hedef 16 daha olurmu
Hahahahahahahha parayla yüzüyorsun kalbin temiz olduğu içinCleveland maçına oynamisim gece . Oynadığımı bile unutmusum🤣🤣 bu baktım kasa 79k olmuş 🤣
O saatte uyuyo olurum gibiGeceden devam edip şimdi ben uyuyunca uyuyan dostlarima haksızlık olmasın. Mesajı görenler saat 12 de konuda olsunlar dostlar dagitim için kuponu yaparız
Gece gece de kaldı Şimdi yenileme yapma zamanı HHGgaGGGgGAGeceden devam edip şimdi ben uyuyunca uyuyan dostlarima haksızlık olmasın. Mesajı görenler saat 12 de konuda olsunlar dostlar dagitim için kuponu yaparız
4+8 ne 4 defans 8 orta saha forvet sayısı felan mı ara ara mecbur çalışıyoruz kardeşim 7-8 saat lak luk yazsak işten atarlar 🩹😄4+8 ödül aldı reisim dün 😉 sen ara ara geldiğin için haberin olmuyor tabi ,🤣🤣. Öğlene kısmet diyelim adım sayısına gardaşim 🤣🤣
Saat 12 olmaz simdi oyy oyy reis alarmin olabilirim matematik hocasi olarak direk whatsaptan ararinnahahaha4+8 ödül aldı reisim dün 😉 sen ara ara geldiğin için haberin olmuyor tabi ,🤣🤣. Öğlene kısmet diyelim adım sayısına gardaşim 🤣🤣
Saatini kur 12.12'de burada olSaat 12 olmaz simdi oyy oyy reis alarmin olabilirim matematik hocasi olarak direk whatsaptan ararinnahahaha
dünde öyle yaptın 12 de kaybettin kötü oldu umarım kazanırsın bu seferGeceden devam edip şimdi ben uyuyunca uyuyan dostlarima haksızlık olmasın. Mesajı görenler saat 12 de konuda olsunlar dostlar dagitim için kuponu yaparız
GördümGeceden devam edip şimdi ben uyuyunca uyuyan dostlarima haksızlık olmasın. Mesajı görenler saat 12 de konuda olsunlar dostlar dagitim için kuponu yaparız
Yakışıklı görmek istiyormusunSaatini kur 12.12'de burada ol
Sen görmek istiyor musunYakışıklı görmek istiyormusun
Yakışıklı görmek istiyormusun
ikinize göstermemi istermisiniz hı?Sen görmek istiyor musun
Benimi daha yakışıklı amaikinize göstermemi istermisiniz hı?
Ben koydum kendimi sıra sende puahhaSen görmek istiyor musun
Göster puahahikinize göstermemi istermisiniz hı?
O başka bir şeyden bahsediyor Ahmet Boş ver sen ona ben ona göstereceğim yakışıklıyıGöster puahah