- 7,204
- 6,308
- 113
Devam fenerrrr
Ya zaten kumar ci adama tamamen güvenmek yanlıştır kumarı gec bunu oynamayan adamlara bile tam güvenmemek lazım sonuçta insanız bir anligina gaflete düşebiliriz çok şükür bugune kadar bu düşünce aklımızın ucuna bile gelmedi ins omur boyu bole sürerZor durumda yapmayacak adam 3-5 tane işte la adam geçen hafta 200k para çekti
Zengin zaten eline gelip gidiyo para 8k bi para çektik elemana biraz pay alıp atacak parayı siz tanımazsınız bunları para ödenene kadar bekledi ödendi yazdığımız gibi tek tıka düştü 2 gün sonra yazdı
O an öyle kullanmam gerekti dedi işte 7-8 gün sonra attı parayı kendi canının derdine düşünce kimse acımaz bak görüyoruz zaten delikanlıları hemen bi kılıf uyduruyorlar kendine yontmak için
Ayen atsin iban ben ona gondrrimi yaparim pauah@Erhan2121 attım dm at ona al parayı öabuk
Rapor ette kurtulak puahahAyen atsin iban ben ona gondrrimi yaparim pauah
Ben zaten hata yapana küfür falan etmem beklerim nasıl tavır alacak iyi niyetli mi pişman mı telafi etmeye çalışıyor mu yok kahpece kaçmaya çalışıyorsa o zaman söverimYa zaten kumar ci adama tamamen güvenmek yanlıştır kumarı gec bunu oynamayan adamlara bile tam güvenmemek lazım sonuçta insanız bir anligina gaflete düşebiliriz çok şükür bugune kadar bu düşünce aklımızın ucuna bile gelmedi ins omur boyu bole sürer