Ben foruma adim atip sahneye ciktigimda herkes bana nba soracak buranin agasida pasasida ben olcamÖyle olunca ne oluyor
Erhanı nasıl yeneceksin gel bu işten vazgeçBen foruma adim atip sahneye ciktigimda herkes bana nba soracak buranin agasida pasasida ben olcam
Bol sansGelirse son adım daha yapıp 6 kişiye ödül aticaz dostlar . Gelmezse de konuyu kapatiriz bugünlük yeter 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 955622
Haydi inş gelsinGelirse son adım daha yapıp 6 kişiye ödül aticaz dostlar . Gelmezse de konuyu kapatiriz bugünlük yeter 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 955622
Bu şekilde kendini övmeye devam edersen emin ol ben sna sakraban derim sadece ne agasin nede pasasin benim gözümdeBen foruma adim atip sahneye ciktigimda herkes bana nba soracak buranin agasida pasasida ben olcam
Haydi bol şansGelirse son adım daha yapıp 6 kişiye ödül aticaz dostlar . Gelmezse de konuyu kapatiriz bugünlük yeter 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 955622
Gelir buGelirse son adım daha yapıp 6 kişiye ödül aticaz dostlar . Gelmezse de konuyu kapatiriz bugünlük yeter 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 955622
Bol şans kaç saattir takip eden adamlar var sonu güzel biter herkes adına umarımGelirse son adım daha yapıp 6 kişiye ödül aticaz dostlar . Gelmezse de konuyu kapatiriz bugünlük yeter 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 955622
Sana rakip çıktıBu şekilde kendini övmeye devam edersen emin ol ben sna sakraban derim sadece ne agasin nede pasasin benim gözümde
Bol sansGelirse son adım daha yapıp 6 kişiye ödül aticaz dostlar . Gelmezse de konuyu kapatiriz bugünlük yeter 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 955622
Tamam kankaBu şekilde kendini övmeye devam edersen emin ol ben sna sakraban derim sadece ne agasin nede pasasin benim gözümde