- 5,040
- 2,206
- 113
Was koptu maçtan 53-58 arası kalır diye düşünüyorum bakalımBolsanslar ama ne yapacakları belli olmaz
Was koptu maçtan 53-58 arası kalır diye düşünüyorum bakalımBolsanslar ama ne yapacakları belli olmaz
Mac başı 250 baremi olan macti bu mac illa bir per 70 sayi cikar55-59 bandında çıkar zor![]()
çıkmaz la çıkmaz izledim was cok berbat 20 yi zor geçer 3.perMac başı 250 baremi olan macti bu mac illa bir per 70 sayi cikar
Bakacağız 😊Illa atacaklar bu baremden açılmışsa 70 çıkar 3 perde puaha
Son çeyrek alt girerdim ben olsam 3. Çeyrek üst olabilir son çeyrek fark acık olduğu için yedekleri alacak bi de banko alt olur 4Was koptu maçtan 53-58 arası kalır diye düşünüyorum bakalım
Aha 3 veya 4 perde 70 o bulurlar diyorum bakalim ne olacakçıkmaz la çıkmaz izledim was cok berbat 20 yi zor geçer 3.per
ya sen ya ben hadi bakalımAha 3 veya 4 perde 70 o bulurlar diyorum bakalim ne olacak
Koptuğu maçlarda çok atıyor karşıdaki de bırakınca oyunu özellikle Miami maclarida bu minvalde geçmişti umarım kazanırsın bolsanslar kralWas koptu maçtan 53-58 arası kalır diye düşünüyorum bakalım
Bak ben 60 demiyorum 70 diyorumya sen ya ben hadi bakalım
AA benimkide Haziran 10 puahahBenim haziran 13, o zamana kadar yatirim yapayim bunlara betplaye yatirimim var ama diger ikisinin linklerini bulamadim