- 317
- 148
- 43
Valla gardaş ya kurdıstan ya urugay ya ürdün ama ürdün siyonist diye biliyorum Afrika'daürdün bayrağına kurdistan diyeni de ilk defa görüyorim
Valla gardaş ya kurdıstan ya urugay ya ürdün ama ürdün siyonist diye biliyorum Afrika'daürdün bayrağına kurdistan diyeni de ilk defa görüyorim
yapay zeka atı gardaşArjantin futbol federasyonu amblemi bu attığın
suriye bayrağı da olabilirValla gardaş ya kurdıstan ya urugay ya ürdün ama ürdün siyonist diye biliyorum Afrika'da
Geldim yeşillenmiş buralar@Muroo1988 yaw sen nerdesin gelsene mis gibi rol acilmis puaha
onlarin anasini belliyimProfıl Kurdistan bayragı yakısmadı
siyanost arjantinliyimValla gardaş ya kurdıstan ya urugay ya ürdün ama ürdün siyonist diye biliyorum Afrika'da
Canın saolsun kralGardaslarim uyuya kalmisim yaaa. Tutmuş birdee
Devam kiGardaslarim uyuya kalmisim yaaa. Tutmuş birdee
bir daha,olmasin uyumak ne demek🤣🤣🤣Gardaslarim uyuya kalmisim yaaa. Tutmuş birdee
noruonDevam ki
Ne zaman gelsem buradasın Helal olsun sana vallahibir daha,olmasin uyumak ne demek🤣🤣🤣
Hadi inşallah yeşillendirirsinKasa 87K son bir adım yapar dagitim yapariz. Ama şuan maç yok .mesajımi gören gece ekibi saat 12 de burda olsunlar. 12 de son adımı aticaz
valla tesaduf aqNe zaman gelsem buradasın Helal olsun sana vallahi
Bir aralar bana diyorlardı Yok gece gündüz buradasın Ben arada geliyorum Kral Bak mesela yolumu bulayım Bir iki saat sonra göremezsin benivalla tesaduf aq
Saplarsinn senn))))bolşans,,Kasa 87K son bir adım yapar dagitim yapariz. Ama şuan maç yok .mesajımi gören gece ekibi saat 12 de burda olsunlar. 12 de son adımı aticaz
acik sozlusun helalBir aralar bana diyorlardı Yok gece gündüz buradasın Ben arada geliyorum Kral Bak mesela yolumu bulayım Bir iki saat sonra göremezsin beni