- 49,330
- 54,139
- 113
İkisi de gitti bu ne laa
O niye hatun kardeşimDayım beni kimse anlamıyor
Chicago macina her ceyrek ust alan goturur bu gece parayiüstler sıkıntı bugün gerçekten gelmiyor
PuahqhChicago macina her ceyrek ust alan goturur bu gece parayi
Katlıyorum şdşdşdşChicago macina her ceyrek ust alan goturur bu gece parayi
Izle erho izlePuahqh
Ee ne olacak peki kemal alt alıyor ust oluyor esref ust diyor alt oluyorüstler sıkıntı bugün gerçekten gelmiyor
İnsChicago macina her ceyrek ust alan goturur bu gece parayi
Ne oldu la adaş bıraktın mı kuyumcuyu 3. Günden izin mi aldın yoksaEe ne olacak peki kemal alt alıyor ust oluyor esref ust diyor alt oluyor
Buls bu aralar çok kötü oynuyor ondan korkuyorum yoksa wasta savunma felan yok buls formda olsa 250 sayi rahat çıkılacak mac aslındaIzle erho izle
valla zor bir gün nasıl olacak acaba nba ..Ee ne olacak peki kemal alt alıyor ust oluyor esref ust diyor alt oluyor
Yok ablam hastanede diye 2 gün izin aldımNe oldu la adaş bıraktın mı kuyumcuyu 3. Günden izin mi aldın yoksa
Hoş geldin EniştemNe oldu la adaş bıraktın mı kuyumcuyu 3. Günden izin mi aldın yoksa
Valla bultene yeni baktım da çoğu mac sanki alt olacak gibi ole üstlük mac yok gibivalla zor bir gün nasıl olacak acaba nba ..
Anladım adaş ne yapıyon sen orda para mı sayıyon yığın ulan parayı önüme 😂Yok ablam hastanede diye 2 gün izin aldım
Karşısında takim olsa sana katilacam da was var karsida. Ilk ceyrek 70ustu cikar sonra bi 56 derken 63le 2.ceyrek biter. 133 cikar ikkyari izleee YTDBuls bu aralar çok kötü oynuyor ondan korkuyorum yoksa wasta savunma felan yok buls formda olsa 250 sayi rahat çıkılacak mac aslında