- 23,598
- 9,282
- 113
attı da geçmiş olsun eşref
Yuzde yuz26 saniye var gider son saniye atarlar
Eyw abi ins kazanırsam yarında ordan devam ederim sagooDoğum gunu bonusu dedin diye orayı yazdım. Yoksa %100 almak daha iyi tabi
Yanlış hatirlamiosam bana da cevrimli bisey eklenmisti ben şoku artemis de yaşadım milyon üstü yatırım var 500 tl mi ne eklediler ondan sonra siteye giriş bile yapmadimGünaydın kanka. Valla adam seçiyor olabilirler bana 1k eklediler. Normal derecede yatırım var. Mesela enbet en çok yatırım oraya herkese ekledi bana hakkın yok dedi. Nesine casıno yatırım normal ama 2.5 k çekilebilir nakit ekledi. Betgray karda olmama rağmen 3k frebet ekledi
arka planda yapar o yine bişeylerEsref birazdan intikam alındı diye mesaj yazar
Arka planda diyorsunnnn))Esref birazdan intikam alındı diye mesaj yazar
ne olur daha takip edemem ki dışarıdayım yeşillendirin burayı
Tünaydın dost,,,Günaydin
Nasılsn dostumTünaydın dost,,,
Bolşans kralGelirse son adim atariz.. gelmezse de ben durucam dostlar. Dışarı cikicam yoksa kayıp yaşarız full.Ekli dosyayı görüntüle 954765
Tşk)))Nasılsn dostum
bol sansGelirse son adim atariz.. gelmezse de ben durucam dostlar. Dışarı cikicam yoksa kayıp yaşarız full.Ekli dosyayı görüntüle 954765
Bol şans diliyorum dostumGelirse son adim atariz.. gelmezse de ben durucam dostlar. Dışarı cikicam yoksa kayıp yaşarız full.Ekli dosyayı görüntüle 954765