- 49,338
- 54,145
- 113
Aynen gelmezse kapat konuyu daha sonra bulten saglam olunca devam edersinGelirse son adim atariz.. gelmezse de ben durucam dostlar. Dışarı cikicam yoksa kayıp yaşarız full.Ekli dosyayı görüntüle 954765
Aynen gelmezse kapat konuyu daha sonra bulten saglam olunca devam edersinGelirse son adim atariz.. gelmezse de ben durucam dostlar. Dışarı cikicam yoksa kayıp yaşarız full.Ekli dosyayı görüntüle 954765
Boldans yazayımda kazanGelirse son adim atariz.. gelmezse de ben durucam dostlar. Dışarı cikicam yoksa kayıp yaşarız full.Ekli dosyayı görüntüle 954765
Esrefim dur boşver bir adım at kaç git keyfine bakGelirse son adim atariz.. gelmezse de ben durucam dostlar. Dışarı cikicam yoksa kayıp yaşarız full.Ekli dosyayı görüntüle 954765
Kayıplar peş peşe gelirse kötü olurGelirse son adim atariz.. gelmezse de ben durucam dostlar. Dışarı cikicam yoksa kayıp yaşarız full.Ekli dosyayı görüntüle 954765
Atamiyorlarrr güzelAynen gelmezse kapat konuyu daha sonra bulten saglam olunca devam edersin
Altan korkuyorum valla dostAtamiyorlarrr güzel
Günaydın AbimEsrefim dur boşver bir adım at kaç git keyfine bak
1.30 da 2 sayı iyiii117
8.5dk
En iyisi kazançları vermemek gerekGelirse son adim atariz.. gelmezse de ben durucam dostlar. Dışarı cikicam yoksa kayıp yaşarız full.Ekli dosyayı görüntüle 954765
Günaydın canımGünaydın Abim
Bol şansGelirse son adim atariz.. gelmezse de ben durucam dostlar. Dışarı cikicam yoksa kayıp yaşarız full.Ekli dosyayı görüntüle 954765
Bol şansGelirse son adim atariz.. gelmezse de ben durucam dostlar. Dışarı cikicam yoksa kayıp yaşarız full.Ekli dosyayı görüntüle 954765
Aynenn ama bunların pili. Bitmiş gibi görünüyorAltan korkuyorum valla dost
Zaten kazancını verdi bunun gelmesi lazımEn iyisi kazançları vermemek gerek
InsAynenn ama bunların pili. Bitmiş gibi görünüyor