- 2,899
- 973
- 113
Ssbreden dervis misaliii😅😅
Enişte nasılsın keyifler nasılkoy 30k kasa ortaya sana da kazandıralım dayı
KismetCenk işin zoru gitti kolayı kaldı
Aynen toplam 6 saattir buradayizAcele etmedi aksam 6 da basladi bunroll
Oyshhj afiyetsssTotal kasa 103k dostlar.. herkesin emeğine yüreğine sağlık.8 kişi şuan detaylica inceleniyor. Bende çekim verip 15k bırakıyorum onunla devamm
Kesene bereket bol şansTotal kasa 103k dostlar.. herkesin emeğine yüreğine sağlık.8 kişi şuan detaylica inceleniyor. Bende çekim verip 15k bırakıyorum onunla devamm
Evin yolunu kaybederim eniştekoy 30k kasa ortaya sana da kazandıralım dayı
Devamkeee EsreffffTotal kasa 103k dostlar.. herkesin emeğine yüreğine sağlık.8 kişi şuan detaylica inceleniyor. Bende çekim verip 15k bırakıyorum onunla devamm
Kesene bereket abi bol kazançlar sanaTotal kasa 103k dostlar.. herkesin emeğine yüreğine sağlık.8 kişi şuan detaylica inceleniyor. Bende çekim verip 15k bırakıyorum onunla devamm
Sansin daim olsunTotal kasa 103k dostlar.. herkesin emeğine yüreğine sağlık.8 kişi şuan detaylica inceleniyor. Bende çekim verip 15k bırakıyorum onunla devamm
Sanada helal kralHelal size ezel cenk hyper hatun
Yok ya keyif falan yalandan işte vakit öldürüyoruzEnişte nasılsın keyifler nasıl
Tebrikler kral,, yakışır sana hayrını gör,,,Total kasa 103k dostlar.. herkesin emeğine yüreğine sağlık.8 kişi şuan detaylica inceleniyor. Bende çekim verip 15k bırakıyorum onunla devamm
Güle güle harca kral TebriklerTotal kasa 103k dostlar.. herkesin emeğine yüreğine sağlık.8 kişi şuan detaylica inceleniyor. Bende çekim verip 15k bırakıyorum onunla devamm
Sabah da oynadi reis favori gordugu voleybol 3 0 verdi setiAcele etmedi aksam 6 da basladi bunroll
Kesene bereket dost..Total kasa 103k dostlar.. herkesin emeğine yüreğine sağlık.8 kişi şuan detaylica inceleniyor. Bende çekim verip 15k bırakıyorum onunla devamm
Sen iyi ol da biz de iyi olalım eniştemYok ya keyif falan yalandan işte vakit öldürüyoruz