- 3,150
- 536
- 113
Tamam kardeşim burdayiz bekliyoruzReis NBA ya kadar ufak ufak takilalim diyoruz ya acele etmeden
Tamam kardeşim burdayiz bekliyoruzReis NBA ya kadar ufak ufak takilalim diyoruz ya acele etmeden
Bizdede başladı simdiŞehirde yağmur basladigi an ne internet kalıyor ne elektrikli kalıyor. 20 dakikadır internet yok ya
Abi mkhakca ödül çıktı bir saattir yok ortada onun hakkını karamsara devrediyorum uygunmudurReis NBA ya kadar ufak ufak takilalim diyoruz ya acele etmeden
Abi mkhakca ödül çıktı bir saattir yok ortada onun hakkını karamsara devrediyorum uygunmudur
NBA hedefin belli mi abiDevret reis
izledinmi eşrefi bugünDevret reis
Bu seferde o cevap vermiyor kuran çarpsın cildirisin @Karamsar34 sayın hocam nerdesinizDevret reis
Ahmet kimseye verme bu kadar peşinde kosulmaz. Ödül senindir. Tamam mi ? Kimseye vermeBu seferde o cevap vermiyor kuran çarpsın cildirisin @Karamsar34 sayın hocam nerdesiniz
Yok abi başka bir tane daha seçim hakka girmiyek okadar takip ettilerAhmet kimseye verme bu kadar peşinde kosulmaz. Ödül senindir. Tamam mi ? Kimseye verme
Tebrikler abiİntikam alındı cyberin 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 955202
Haklısın iyi bile dayandıAhmet kimseye verme bu kadar peşinde kosulmaz. Ödül senindir. Tamam mi ? Kimseye verme
Hepalİntikam alındı cyberin 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 955202
Helalİntikam alındı cyberin 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 955202
Tebrikler eşrefimİntikam alındı cyberin 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 955202
Tebrikler eşref bu gece nba da alt al gözünü seviyim dün gece epey takipteydikİntikam alındı cyberin 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 955202
Boştaysa sal bize rol yapalım uygujsa eşrefYok abi başka bir tane daha seçim hakka girmiyek okadar takip ettiler
ahmet cwp wermiyorlarsa yapıştır bi rollYok abi başka bir tane daha seçim hakka girmiyek okadar takip ettiler
Güzel gelmişİntikam alındı cyberin 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 955202
Yok abi seviyorum şimdi kim takip etmişse ona verecemahmet cwp wermiyorlarsa yapıştır bi roll