- 9,624
- 7,968
- 113
arabayi oglana verdim biliyon saglik sorunlari varSağlık olsun her şey kısmet araba altında ne güzel ben senin yerinde olsam var ya gündüzleri nasıl takılırım biliyor musun o arabayla
arabayi oglana verdim biliyon saglik sorunlari varSağlık olsun her şey kısmet araba altında ne güzel ben senin yerinde olsam var ya gündüzleri nasıl takılırım biliyor musun o arabayla
Kaç yaşındaydı Senin çocukarabayi oglana verdim biliyon saglik sorunlari var
buyuk 30 kucuk 23Kaç yaşındaydı Senin çocuk
Yatırım şartı bvar mı başkan
YokYatırım şartı bvar mı başkan
Senin de yaş bayağı ilerlemişbuyuk 30 kucuk 23
lannn yedim seniii@Enişte rüyasında bugun bunu görmüş teşekkürler eniştecim 😂
Kral adamı yemelannn yedim seniii![]()
Sen gül abi burda bende arka planda kafayı yedim@Enişte rüyasında bugun bunu görmüş teşekkürler eniştecim 😂
Akşam koyamadın mı sen bir şeyler senin niye yüzün gülmüyor Dün diyordun ya 2000 lira yaptım akşam atacağımSen gül abi burda bende arka planda kafayı yedim
Kayıp abi 3 maç yaptım 3 ise kayipAkşam koyamadın mı sen bir şeyler senin niye yüzün gülmüyor Dün diyordun ya 2000 lira yaptım akşam atacağım
Çok geçmiş olsun yüzümüz Gülecek bir günKayıp abi 3 maç yaptım 3 ise kayip
İns dur ben gıdım konuya daimon köşe yazdirim gelimÇok geçmiş olsun yüzümüz Gülecek bir gün
Himmet abi sonunda yakalamış Muro abi ouahaÇok geçmiş olsun yüzümüz Gülecek bir gün
Çok iyi olmuş o yaHimmet abi sonunda yakalamış Muro abi ouaha
Valla ilaç gibi geldi ona ama abi sen daha yeni beni çok güldürdün allahta seni güldürür insÇok iyi olmuş o ya
Harmanlıktan kafa Durmuş ne yapayımValla ilaç gibi geldi ona ama abi sen daha yeni beni çok güldürdün allahta seni güldürür ins
Valla doğru diyon abi zaten o konu sahibi zamanında himmet abiye de bana da yanlış yaptı o zaten biliyodu kaybedeceğini o yüzden actiHarmanlıktan kafa Durmuş ne yapayım
Ne yaptı size takılmayın sosyal medyada burada bana da çok yanlış yapan var tınlamıyorum üstünden geçiyorumValla doğru diyon abi zaten o konu sahibi zamanında himmet abiye de bana da yanlış yaptı o zaten biliyodu kaybedeceğini o yüzden acti