- 4,554
- 820
- 113
Annemin isi dustu 20-30 dakika sansa bak ne guzel dun 2 adim takip etmistim ve simdi son adimi takip edebbilsem odul kazanma sansim olacakti. Umarim dennk gelirim son adima yaGelir birazdan son adımatmaya
Annemin isi dustu 20-30 dakika sansa bak ne guzel dun 2 adim takip etmistim ve simdi son adimi takip edebbilsem odul kazanma sansim olacakti. Umarim dennk gelirim son adima yaGelir birazdan son adımatmaya
Kazandın kazandın akşam ettin zaten git hadiAnnemin isi dustu 20-30 dakika sansa bak ne guzel dun 2 adim takip etmistim ve simdi son adimi takip edebbilsem odul kazanma sansim olacakti. Umarim dennk gelirim son adima ya
Gidiiyorum reis iyi dileklerin icin tesekkurlerKazandın kazandın akşam ettin zaten git hadi
Ödül zor sana aldın akşam gel buyur müsait desteğeGece takip ettim ama yazmak istemedim dün ödül aldığım için haksızlık olmasın diye şuan müsaitim takip edecem iznin varsa @EşrefTEK80
Eyw farketmez kazansın da Eşref abi maksat önden soyliyimm dedimÖdül zor sana aldın akşam gel buyur müsait desteğe
Iyi uykularBen yatar beyler Allaha emanet daha hiç yatmadım
hastamısın ahmet niye uyumuyorsunBen yatar beyler Allaha emanet daha hiç yatmadım
Vallahi geri uyumuycam artık şu uyku düzenimi oturtacak 12 de yatacam düzene koyacak yoksa kalp krizinden gidecek puhahahastamısın ahmet niye uyumuyorsun![]()
Allah korusun niye kalp krizi olsun.Vallahi geri uyumuycam artık şu uyku düzenimi oturtacak 12 de yatacam düzene koyacak yoksa kalp krizinden gidecek puhaha
Hepsi var zatenAllah korusun niye kalp krizi olsun.
sirkadiyen hastaligin olur. Bu da gunluk yasamini etkiler en fazla, dikkat bozuklugu, haafiza zayiflamasi vs. Lakin kalp krizi allah korusun