- 4,554
- 820
- 113
Aynen duzensiz uyuyorsan normal reis eger bu sekilde devam edersen; metobolizman bozulur (seker dengesi ) va dikkat et lutfen en aziindan oglen uyu surekli aksam uyan reisHepsi var zaten
Aynen duzensiz uyuyorsan normal reis eger bu sekilde devam edersen; metobolizman bozulur (seker dengesi ) va dikkat et lutfen en aziindan oglen uyu surekli aksam uyan reisHepsi var zaten
Eyw da kral kendimi o kadar düşünmem ne olursa olsun puahahhaAynen duzensiz uyuyorsan normal reis eger bu sekilde devam edersen; metobolizman bozulur (seker dengesi ) va dikkat et lutfen en aziindan oglen uyu surekli aksam uyan reis
Eyw dostKardeş benimle alakalı konuya yorum yapmışsın tşk ettim.o gevşek umarım denk gelir bana lanet insan onun yüzünden 10k zarara girdim bide arkamdan her konuya yazmış aşağılık insanvallahi çok pis sovesim var ona sanada tşk etmiş bulunayim
cümlmizinSelamlar herkese dostlar gecemiz güzel geçsin..
Bro beni bilen biliyorda böyle iğrenç pislik insan olunmaz bu kadar terbiyesiz ahlaksız pislik olmaz bı insan la.bana onun yüzünden 10k girdi umarım ona 100k girer nerden seçti o lanet pislik insanı valla çok sinirlendim ama sovmiycen.sen bide bikac kişi ben savunmuş tşk ederim.Eyw dost seni herkese rezil etti
Eyw dostBro beni bilen biliyorda böyle iğrenç pislik insan olunmaz bu kadar terbiyesiz ahlaksız pislik olmaz bı insan la.bana onun yüzünden 10k girdi umarım ona 100k girer nerden seçti o lanet pislik insanı valla çok sinirlendim ama sovmiycen.sen bide bikac kişi ben savunmuş tşk ederim.
Artik hayırlı günler diyelim 😁cümlmizin
Sana kim neden laf etti dostumBro beni bilen biliyorda böyle iğrenç pislik insan olunmaz bu kadar terbiyesiz ahlaksız pislik olmaz bı insan la.bana onun yüzünden 10k girdi umarım ona 100k girer nerden seçti o lanet pislik insanı valla çok sinirlendim ama sovmiycen.sen bide bikac kişi ben savunmuş tşk ederim.
Eşref çalışıyor mu deveci nerelerde haber varmıEyw dost
Eşref çalışıyor dostumEşref çalışıyor mu deveci nerelerde haber varmı
Reis maç yok kii12 dedin 3 olcak 2. uykumuza yatacaz bak @EşrefTEK80
Bol şansDenedim ufaktan bı olmazsa zaten devam etmeyek hiç akşam oynayakEkli dosyayı görüntüle 955441
Bol şansDenedim ufaktan bı olmazsa zaten devam etmeyek hiç akşam oynayakEkli dosyayı görüntüle 955441
Boş şans 🍀 akşamdan beri bekledik seni uyudun uyandık 😆Denedim ufaktan bı olmazsa zaten devam etmeyek hiç akşam oynayakEkli dosyayı görüntüle 955441