- 22,254
- 28,518
- 113
40 gün değil 40 dakika girmezDümene bak 40k atacak sen foruma 40 gün girmezsin lan 40k atsa
devre golüne basar patlar yoluna devam eder
40 gün değil 40 dakika girmezDümene bak 40k atacak sen foruma 40 gün girmezsin lan 40k atsa
oguzhan diyorum pipici oguzhan puahshaahsahsahsahahahhsAnlamadım reis
Mantıklı aslında bir an düşündüm deDümene bak 40k atacak sen foruma 40 gün girmezsin lan 40k atsa
Doğru kansız dan bilirim40 gün değil 40 dakika girmez
devre golüne basar patlar yoluna devam eder
Metinin bani acilmis once metini tekrar banlamak lazimWasilin ban günü gelmiş
Gene geldim konuya kupom yatışa geçti şimdi 2 türlüde yatacak kuponMantıklı aslında bir an düşündüm de![]()
Bilmiyorum ki reis uzun zamandır görünmüyor sağlam vurdu galibaoguzhan diyorum pipici oguzhan puahshaahsahsahsahahahhs
Gidersem payının yarısına talibimGene geldim konuya kupom yatışa geçti şimdi 2 türlüde yatacak kupon
17 pro aldı parayı vurdu banlatanlar utansın ziya gibi bir dünya markası bir daha bu foruma gelmez gerçi adminlere rica etsem muhtemelen hesabını açarlar da gerek yok hergün farklı mevzu oluyor sonraDoğru kansız dan bilirim
Rahmetli iyi adam di17 pro aldı parayı vurdu banlatanlar utansın ziya gibi bir dünya markası bir daha bu foruma gelmez gerçi adminlere rica etsem muhtemelen hesabını açarlar da gerek yok hergün farklı mevzu oluyor sonra
Ohass link nedirCasivera 100 spin eklemiş 4 betten
VasilimmmMümkün değil hatta dese 40k ona atıcam o yapsın yinede gelmem![]()
baskanın kapısını tıklatalım bakalım açabilirRahmetli iyi adam di
Konusu acilmis am sayfada var dost bir bakOhass link nedir