- 10,356
- 1,600
- 113
41 43
Forumu çözmek için evliya olmak lazım fıstıkSalihe ne oldu bir anda anlamadım
Verilmeyecek bi para değil 2.5k yı yalan dolanla aldıysa bilemem toplasan 5k para yok zora düştüm böyle böyle oldu dese zaten kimse darlamazdı onu buralarda olur geçerdi eline illaDevecinin 2.5 k parasına çöktü milletten 500 1 aldı bende 2 3 vermiştim de utandım artik bunu dile getirmeye iki kuruş için arkasından sövdur du ya biz bu forumda 2 günde bir dağıtım için 10k atılıyor bize 20 de atıldı bilmiyorum millet katıksız herhalde dünya malı için kendilerine sovduruyorlar dun 120 betten farm yaptim bugün sifirim yarin yine olacak yine gidecek para için insan ismini kirletmesinin anlami yok bence
Sahidim zaten adamin 100k yakin parasını carptilarVerilmeyecek bi para değil 2.5k yı yalan dolanla aldıysa bilemem toplasan 5k para yok zora düştüm böyle böyle oldu dese zaten kimse darlamazdı onu buralarda olur geçerdi eline illa
Bi de bu adam dolandırılan adam daha önce milletin arkasından çarptılar beni diyordu demek ki kınadığın başına geliyor adaş bizde fazla kınamayalım 😂
Hahahha forum bildiğin dipsiz kuyuForumu çözmek için evliya olmak lazım fıstık
Fıstık degil dost yazdim fıstık yazılmış klavye etkilenmiş wasil dan pauhaForumu çözmek için evliya olmak lazım fıstık
Çarparlar burda çok adam var onu yapacak ama fırsatı olmuyorSahidim zaten adamin 100k yakin parasını carptilar