Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 40k Hedef 120k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,502
100,079
113
Devecinin 2.5 k parasına çöktü milletten 500 1 aldı bende 2 3 vermiştim de utandım artik bunu dile getirmeye iki kuruş için arkasından sövdur du ya biz bu forumda 2 günde bir dağıtım için 10k atılıyor bize 20 de atıldı bilmiyorum millet katıksız herhalde dünya malı için kendilerine sovduruyorlar dun 120 betten farm yaptim bugün sifirim yarin yine olacak yine gidecek para için insan ismini kirletmesinin anlami yok bence
Verilmeyecek bi para değil 2.5k yı yalan dolanla aldıysa bilemem toplasan 5k para yok zora düştüm böyle böyle oldu dese zaten kimse darlamazdı onu buralarda olur geçerdi eline illa
Bi de bu adam dolandırılan adam daha önce milletin arkasından çarptılar beni diyordu demek ki kınadığın başına geliyor adaş bizde fazla kınamayalım 😂

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Verilmeyecek bi para değil 2.5k yı yalan dolanla aldıysa bilemem toplasan 5k para yok zora düştüm böyle böyle oldu dese zaten kimse darlamazdı onu buralarda olur geçerdi eline illa
Bi de bu adam dolandırılan adam daha önce milletin arkasından çarptılar beni diyordu demek ki kınadığın başına geliyor adaş bizde fazla kınamayalım 😂
Sahidim zaten adamin 100k yakin parasını carptilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...