- 3,395
- 17,789
- 113
Hosgeldin. Dost bol sansToparlayalim geri 😀Ekli dosyayı görüntüle 955610
Gelmis bile ilk adim arkadaToparlayalim geri 😀Ekli dosyayı görüntüle 955610
Bol sansToparlayalim geri 😀Ekli dosyayı görüntüle 955610
Arkadaslan özelden muhabbete dalmıstim sen açtıysan olan şansımız da gitti seninde daha kazandığın zafer yok puahaBen açtım artık senden cvp gelmeyince başarılı olamda sen devam edersin
Mac gozukmuyorToparlayalim geri 😀Ekli dosyayı görüntüle 955610
Gelmkis ilk adim dostMac gozukmuyor
Öyle deme la bu forumda 17 de 17 roll de zirve bende balma sen kafamı versem biraz yapıcsz da şans ve dikkat lazımArkadaslan özelden muhabbete dalmıstim sen açtıysan olan şansımız da gitti seninde daha kazandığın zafer yok puaha
Toparlanmadan komple kayıp da olabilri üstad. Parayla oynuyoruz bunu aceleye gerek yok. 29k gitti gündüz burda insanlar beklemesin diye oynadık maç olmadığı halde.10 saat oldu takipteyiz toparlansın bi zahmet eşref
Bolsans kralToparlayalim geri 😀Ekli dosyayı görüntüle 955610
Bol sqns esrefimToparlayalim geri 😀Ekli dosyayı görüntüle 955610
Eşrefin rolü takip eden 10 saati göze alsın dost10 saat oldu takipteyiz toparlansın bi zahmet eşref
İşte keşke akşam saklasaydın olmayınca olmuyor işteToparlanmadan komple kayıp da olabilri üstad. Parayla oynuyoruz bunu aceleye gerek yok. 29k gitti gündüz burda insanlar beklemesin diye oynadık maç olmadığı halde.
Akşam gece geldik takip ettik sonra o yattı uyudu bişiler oldu arada kalktık öğlen başladık yattık battık çıktık 😆Eşrefin rolü takip eden 10 saati göze alsın dost
😆😆
Adam yatıo kalkıo kupon yapıo
Oly 3 farkla maçı kazanır mı dostlar? Eurolig sıkı takip eden var mı
Euroligde ben ne dusunsem tersi oluyor ama tersini oynarsakda tersi gelebilirOly 3 farkla maçı kazanır mı dostlar? Eurolig sıkı takip eden var mı
250 lirayı gecen sene 10k ustu yapmıştım bende 10 dan fazla adim atmistim senin rekorun daha iyiymiş imrendim simdi pauahÖyle deme la bu forumda 17 de 17 roll de zirve bende balma sen kafamı versem biraz yapıcsz da şans ve dikkat lazım