- 51,723
- 48,896
- 113
Kötü ... Ne kod var ne iyilik akımı ne oaramiz ne sigaramız daha iyi olmamıştım hiç sen nasilisn
Kötü ... Ne kod var ne iyilik akımı ne oaramiz ne sigaramız daha iyi olmamıştım hiç sen nasilisn
Valla halen şu totham maçının ilkyari 0.5 üst bahsinin etkileri varr,,gerçi @EşrefTEK80 kral intikamı almiss sonrasinda ama,,Neyapiyorusnuz beyler dayilar
İdare ederKötü ... Ne kod var ne iyilik akımı ne oaramiz ne sigaramız daha iyi olmamıştım hiç sen nasilisn![]()
Valla bravo daim olsunEşref Ekli dosyayı görüntüle 957094Yenilir mi sandınız 🤣🤣
Tottenham ilk ysri gol almış abi gördüm bende ilk ysri 0 almistimValla halen şu totham maçının ilkyari 0.5 üst bahsinin etkileri varr,,gerçi @EşrefTEK80 kral intikamı almiss sonrasinda ama,,
Zenginsin tabiİdare eder
2k para ile zengin oluşuysam tebrik ederim kendimiZenginsin tabiidare edeceksin
Evet o verilmeyen iptal edilen P6 senin şansın olmuş işte,,hayırlısı neyse o işte,,Tottenham ilk ysri gol almış abi gördüm bende ilk ysri 0 almistim
para sevdasiİhtiyar form çok değişik olmuş
İki para olsa şuan bende bu bültende 20 k yapar hayatımı kurtarırım2k para ile zengin oluşuysam tebrik ederim kendimi![]()
Beterrr olsunlarrrrrrrrrr,,psikolojimi bozdu denyolarrrSunderland kazanmış iyi olmuş tot a haftayada brigton çakar üstüne bide wolve deplasmanında puan kaybeder sonra yallah aşağıya
Ne diyeyim bol şansİki para olsa şuan bende bu bültende 20 k yapar hayatımı kurtarırım
2 k gormeyeli 6 ay oldu2k para ile zengin oluşuysam tebrik ederim kendimi![]()
Ne para sevdasiymid bak o çocuk 50 k vurdu sadece. 2 k dağıttı ben 10 k aldım öğün 6 sini dagittimpara sevdasi
Arka planda bam bammm bammmmm@EşrefTEK80 napıyozz dai
hangi cocuk la haberim yokNe para sevdasiymid bak o çocuk 50 k vurdu sadece. 2 k dağıttı ben 10 k aldım öğün 6 sini dagittim