O da bir ihtimalHocam efes 3.per üst alacaksın diye korktum bi an. Mahvolurduk![]()
O da bir ihtimalHocam efes 3.per üst alacaksın diye korktum bi an. Mahvolurduk![]()
Aynen orada monaco donduk oradan vurdunHocam efes 3.per üst alacaksın diye korktum bi an. Mahvolurduk![]()
Ama kendi evinde şov yapar Efes unutma diğer macindaOynamazsan sayett
El oğlu öttürür böyle dost
Maşallah darısı hepimizeKasyaa bak bee.. ulan benle ugrasabilir misin sen Efes beeEkli dosyayı görüntüle 959684
Offf sanki ruyadayimKasyaa bak bee.. ulan benle ugrasabilir misin sen Efes beeEkli dosyayı görüntüle 959684
TebriklerKasyaa bak bee.. ulan benle ugrasabilir misin sen Efes beeEkli dosyayı görüntüle 959684
Helal olsun abi tebriklerKasyaa bak bee.. ulan benle ugrasabilir misin sen Efes beeEkli dosyayı görüntüle 959684
Allah’ına kurbanKasyaa bak bee.. ulan benle ugrasabilir misin sen Efes beeEkli dosyayı görüntüle 959684
Daim olsun dostKasyaa bak bee.. ulan benle ugrasabilir misin sen Efes beeEkli dosyayı görüntüle 959684
Sende argo kelimeler kullan ma dost ben Ahmeti uyarıyordum bi baktım sende yazmışsın puahaKasyaa bak bee.. ulan benle ugrasabilir misin sen Efes beeEkli dosyayı görüntüle 959684
O zamanda onu destek lerizzz oynarlarsaaAma kendi evinde şov yapar Efes unutma diğer macinda
ıslatalım göz kalmasın hahshshsKasyaa bak bee.. ulan benle ugrasabilir misin sen Efes beeEkli dosyayı görüntüle 959684
Tebrikler dost kesene bereket 👏Kasyaa bak bee.. ulan benle ugrasabilir misin sen Efes beeEkli dosyayı görüntüle 959684
Bilemiyorum Efes bitmiş gibiydiAma kendi evinde şov yapar Efes unutma diğer macinda
@EşrefTEK80Kasyaa bak bee.. ulan benle ugrasabilir misin sen Efes beeEkli dosyayı görüntüle 959684
Kesene bereket abi20 kisiyo seçiyoruz dostlar.. 10 dakika müsade . Size de cerezlik aticam buraya şimdi. O sürede vakit gecsin
Bu ne kralllKasyaa bak bee.. ulan benle ugrasabilir misin sen Efes beeEkli dosyayı görüntüle 959684