- 9,159
- 10,074
- 113
Öyle kanka insanlar bunların yüzünden dağıtımı bırakıyorBende acamicam da esref ne yapsin 20 kisi odul aldi aslında rol için 5 kisiye 2k verseydi daha makul olurdu 500 u alan topuklar bu forum böyledir dost
Öyle kanka insanlar bunların yüzünden dağıtımı bırakıyorBende acamicam da esref ne yapsin 20 kisi odul aldi aslında rol için 5 kisiye 2k verseydi daha makul olurdu 500 u alan topuklar bu forum böyledir dost
At diye demedim ibanı sana mı atacağım diye sordum ters tepki vermene gerek yoktuNe yapicin abla attikya daha ne istiyorsun
Kızmayın ahmedime onun her gün yeni yeni dolandırıcıları ortaya çıkıyor az kaldi ben delirecem artikAt diye demedim ibanı sana mı atacağım diye sordum ters tepki vermene gerek yoktu
Yav abla sen bir haftadır benim psikolojimi bozdun yemin ederim secilsen bir dert secilmesen dm atarsın ben senle konusmuyorken daha mutluydum bana yazma abla birdaha ödül olursa ben sana atarimAt diye demedim ibanı sana mı atacağım diye sordum ters tepki vermene gerek yoktu
Benim kötü bir niyetim yok Ahmedimi severimde kırıldımKızmayın ahmedime onun her gün yeni yeni dolandırıcıları ortaya çıkıyor az kaldi ben delirecem artik
O sonradan gördü diye abla kusuruna bakmaBenim kötü bir niyetim yok Ahmedimi severimde kırıldım
Naber ia yalamaKızmayın ahmedime onun her gün yeni yeni dolandırıcıları ortaya çıkıyor az kaldi ben delirecem artik
NeyseO sonradan gördü diye abla kusuruna bakma
Atıyorum dost yeni geldimSen ödülünü yedikmi hayır paranı attimmi evet benden uzak dur lütfen
At dost nerdesin sabahtandir seni ariyozAtıyorum dost yeni geldim
Telefon kapandı kendi kendine yaAt dost nerdesin sabahtandir seni ariyoz
AttımAt dost nerdesin sabahtandir seni ariyoz
Bol şanslar reis@EşrefTEK80 bi bol şans bekliyorum