- 55,585
- 16,064
- 113
Teşekkür ederimBol şanslar reis
Teşekkür ederimBol şanslar reis
Antep'ten adammı çıkmış sen nerelisin deveci@berdus27 bu adam Antepli olduğu için ben utaniyorum
Antepliyim abicanAntep'ten adammı çıkmış sen nerelisin deveci
Valla kardaş sen nasıl Antep'ten çıktın iyi birisin şaşırdımAntepliyim abican
Eyw abi tabi her memleketten iyi insan çıkar bazı numunelerde oluyor eyw abi düşüncen icinValla kardaş sen nasıl Antep'ten çıktın iyi birisin şaşırdım
Yeni kupin varmiBol şanslar reis
TesekkurlerTamamdır almayan bir kişi herkese attım eyw @EşrefTEK80 kesene bereket abican
Valla abi bir 1m çekim atmıştı forma cozulmustu seninkide çözülür insYav galabette tanıdığı olan yokmu çekimimi göndermiyor ha
Tesekkurler kesene bereket reis. Charlotte macina oynicak misin charlotte bence yener ve periotlardq fazla atar cok hizli oynuyorlar.Bol şanslar reis
Ben sabahkini kupon yaptım kazandı dostBol şanslar reis
Kesene bereket resim olamadı helal etBol şanslar reis
Yeter bence kazanç oldu bugün sahada ustune gitmemek gerekTesekkurler kesene bereket reis. Charlotte macina oynicak misin charlotte bence yener ve periotlardq fazla atar cok hizli oynuyorlar.
Odul acmasan bile kupon paylas be reis takip edelim
Yav eşrefin tanıdıgı yokmu kim çekmiş 1m yardımcı olundaValla abi bir 1m çekim atmıştı forma cozulmustu seninkide çözülür ins
Haklisin reisYeter bence kazanç oldu bugün sahada ustune gitmemek gerek
Valla abi dur bakan bir konuyaYav eşrefin tanıdıgı yokmu kim çekmiş 1m yardımcı olunda
Saol yaValla abi dur bakan bir konuya
@Kadircankhrmn abi bu arkadaş 1 m TL cokmuslerdi şikayet açtı ödediler bir dm at istersen bunaSaol ya