- 34,543
- 18,404
- 113
Neyse herkese iyi akşamlar. Ben gider
İlk kez seni bu kadar ciddi gördüm hayırdır dostOrası öylede millet durumu yok diye Rolling takip ediyor. Maç içinde kural değiştirmek hoş olmuyor. Söz ağızdan bikere çıkar.
Adamı galeyana getirmişlerse napalım dost oynarken insan bazen sağlıklı düşünemeyebilir kumar bu heyecan işi.Orası öylede millet durumu yok diye Rolling takip ediyor. Maç içinde kural değiştirmek hoş olmuyor. Söz ağızdan bikere çıkar.
Adamin rol actigi mac yatti ona bakarsan arkadan kendi yukselttigi bakiye ile devam etti bos yapmaOrası öylede millet durumu yok diye Rolling takip ediyor. Maç içinde kural değiştirmek hoş olmuyor. Söz ağızdan bikere çıkar.
Ben hep ciddiyim erhoİlk kez seni bu kadar ciddi gördüm hayırdır dost
Aynen öyle adam yine de devam etti roll e.Adamin rol actigi mac yatti ona bakarsan arkadan kendi yukselttigi bakiye ile devam etti bos yapma
Hay senin yalanına puahaBen hep ciddiyim erho![]()
Sana buradan 🍞 çıkmaz yalakalık yapma. Doğru neyse onu söylerim. Adam zaten sürekli rolling yapıyor o konuda birşey diyemeyiz de. Gelirse 4 kişi dediyse onu uygulaması gerekir. Sonrasında başka kupon yapar gelirse 2 kişi daha der anca o şekilde olur bu iş.Adamin rol actigi mac yatti ona bakarsan arkadan kendi yukselttigi bakiye ile devam etti bos yapma
Kim oAdama bak hele rolu takip etmemis. Rol konusu olan 5k ilk kupon kaybetmiş haberi yok benim cüzdanımın hesabini yapıyor.
Haksızlık konusunda hep ciddiyim dir erho. Onun dışında tabiki forumda eglenip gülüyoruzHay senin yalanına puaha
Sen takılma kral,,seni zaten biliyoruz,iyi niyetini ve amacını,,Adama bak hele rolu takip etmemis. Rol konusu olan 5k ilk kupon kaybetmiş haberi yok benim cüzdanımın hesabini yapıyor.
Kesene bereket dost bol şans olsun..Bak şimdi ne yarar biliyor musun bak bu yatar ancak . 5 kişiye ulaşıyorum özelden.. konu kapanmıştır. @Shellac kilit reisim konu
KimAdama bak hele rolu takip etmemis. Rol konusu olan 5k ilk kupon kaybetmiş haberi yok benim cüzdanımın hesabini yapıyor.
Canın saolsun kral,,sen ne dersen o,,Bak şimdi ne yarar biliyor musun bak bu yatar ancak . 5 kişiye ulaşıyorum özelden.. konu kapanmıştır. @Shellac kilit reisim konu
Haklısın reis 5 kişiye ulaşıyorum ben . Bol şanslar herkese. @Daimon reisim kilitSana buradan 🍞 çıkmaz yalakalık yapma. Doğru neyse onu söylerim. Adam zaten sürekli rolling yapıyor o konuda birşey diyemeyiz de. Gelirse 4 kişi dediyse onu uygulaması gerekir. Sonrasında başka kupon yapar gelirse 2 kişi daha der anca o şekilde olur bu iş.
Kesene bereket şimdiden dostBak şimdi ne yarar biliyor musun bak bu yatar ancak . 5 kişiye ulaşıyorum özelden.. konu kapanmıştır. @Shellac kilit reisim konu
Kesene bereket. Yarışmacı arkadaşlara başarılarHaklısın reis 5 kişiye ulaşıyorum ben . Bol şanslar herkese. @Daimon reisim kilit