- 19,256
- 10,559
- 113
Gene kavga çıktı çıkmazsa sasirirdik zaten ne güzel muhabbet vardi
Sen neye kızdın simdiHaklısın reis 5 kişiye ulaşıyorum ben . Bol şanslar herkese. @Daimon reisim kilit
Kesene bereketBak şimdi ne yarar biliyor musun bak bu yarar ancak . 5 kişiye ulaşıyorum özelden.. konu kapanmıştır. @Shellac kilit reisim konu
Kime diyorsun sen o kelimeyiEngelle gec o lavugu bos yapiyor sadece oldugu yerde
Ödülüm ulastı puhahahaHaklısın reis 5 kişiye ulaşıyorum ben . Bol şanslar herkese. @Daimon reisim kilit
Komik değilsin bil istedimÖdülüm ulastı puhahaha
Kesene bereket boyle tiplere aldiris etme kimin ne oldugunu herkes biliyorHaklısın reis 5 kişiye ulaşıyorum ben . Bol şanslar herkese. @Daimon reisim kilit
Adsmı galeyana getiriyorlar sonra laf yapıyorlar adam roll bahsi kaybetti roll e devam etti kazanalım diye kızması haklıSen neye kızdın simdi
Afiyet olsunÖdülüm ulastı puhahaha
Konuya pek hakim değilim valla o yuzden sordumAdsmı galeyana getiriyorlar sonra laf yapıyorlar adam roll bahsi kaybetti roll e devam etti kazanalım diye kızması haklı
Bana diyorsan ben baştan beri takipteyim ilk sayfadan konuya bakabilirsinAdama bak hele rolu takip etmemis. Rol konusu olan 5k ilk kupon kaybetmiş haberi yok benim cüzdanımın hesabini yapıyor.
Kime dedikiKonuya pek hakim değilim valla o yuzden sordum
Haklısın dost,,,Aynı şeyleri yazıyorum ama kocaman adamlarsınız, sessizce takip edin kazanç olunca tebrik edin , kayıp durumunda geçmiş olsun diyin oldu bitti yani ülke meselesi haline getirmeyin konuyu
Ben EşrefTEK80 i samimi bulmakla beraber zamanında 4 kez rolünü takipleyip hiçbirinde ödül almadığım için ve sonradan gelenler aldigi için hicbir şekilde rolüne katılmam adam iyi adam surekli dağıtım yapmak istiyor niyeti kötü değilde surekli ayni kişilerin aldığını da çok gördüm kendisine bol sanslar diliyorumOrası öylede millet durumu yok diye Rolling takip ediyor. Maç içinde kural değiştirmek hoş olmuyor. Söz ağızdan bikere çıkar.
Ne bilelim dost kime dedi iste birine dediBen hic bi zaman senin ro
Kime dediki
Yanii,,,Ben EşrefTEK80 i samimi bulmakla beraber zamanında 4 kez rolünü takipleyip hiçbirinde ödül almadığım için ve sonradan gelenler aldigi için hicbir şekilde rolüne katılmam adam iyi adam surekli dağıtım yapmak istiyor niyeti kötü değilde surekli ayni kişilerin aldığını da çok gördüm kendisine bol sanslar diliyorum