- 26,396
- 16,418
- 113
1 saat çok eşref hoca rüzgarı aldın arkanaWonn herkesin emeğine sağlık dostlarım. @nocomment ulaştı bana . Birazdan hallediyorum. 1 saat sonra yeni rol acicam destekleriniz beklerim yine
1 saat çok eşref hoca rüzgarı aldın arkanaWonn herkesin emeğine sağlık dostlarım. @nocomment ulaştı bana . Birazdan hallediyorum. 1 saat sonra yeni rol acicam destekleriniz beklerim yine
@EşrefTEK80 kral gerekirse biz 50 TL az alalım ama @sinansrml63 ü unutmaWonn herkesin emeğine sağlık dostlarım. @nocomment ulaştı bana . Birazdan hallediyorum. 1 saat sonra yeni rol acicam destekleriniz beklerim yine
Sinan63 unutulmaz bedof@EşrefTEK80 kral gerekirse biz 50 TL az alalım ama @sinansrml63 ü unutma
Tamamdır dostWonn herkesin emeğine sağlık dostlarım. @nocomment ulaştı bana . Birazdan hallediyorum. 1 saat sonra yeni rol acicam destekleriniz beklerim yine
@sinansrml63 dostt seni bekliyorum birazdan acicagim konuya listeci başı sensin. Kayıp da olsa sana özel şeyler 😀😀@EşrefTEK80 kral gerekirse biz 50 TL az alalım ama @sinansrml63 ü unutma
Böyle de gönlü geniştir işte eşref hocanın@sinansrml63 dostt seni bekliyorum birazdan acicagim konuya listeci başı sensin. Kayıp da olsa sana özel şeyler 😀😀
Bu 10. Kez cagirip bakiyeyi batirman kara listete girdin 1 milyon vurup 50k da teklif etsen daha gelmem demi @bedof34 biz gururlu adamiz@sinansrml63 dostt seni bekliyorum birazdan acicagim konuya listeci başı sensin. Kayıp da olsa sana özel şeyler 😀😀
Totem denince 1. @sinansrml63 2 . @Muroo1988 bu iki arkadaşın üstüne kimseyi tanimamSinan63 unutulmaz bedof
İsyan etmeBu 10. Kez cagirip bakiyeyi batirman kara listete girdin 1 milyon vurup 50k da teklif etsen daha gelmem demi @bedof34 biz gururlu adamiz
Sinanla kimse kıyaslanmaz. Bol yazar sinan won olurTotem denince 1. @sinansrml63 2 . @Muroo1988 bu iki arkadaşın üstüne kimseyi tanimam
Aynen kral adamsınBu 10. Kez cagirip bakiyeyi batirman kara listete girdin 1 milyon vurup 50k da teklif etsen daha gelmem demi @bedof34 biz gururlu adamiz
Ulan kardeş ben ne yaptım şimdi.Bu 10. Kez cagirip bakiyeyi batirman kara listete girdin 1 milyon vurup 50k da teklif etsen daha gelmem demi @bedof34 biz gururlu adamiz
Dm baksana bi reisTotem denince 1. @sinansrml63 2 . @Muroo1988 bu iki arkadaşın üstüne kimseyi tanimam
Senin dostlugun yeter bos ver kral forum bi yana sen bi yanaAynen kral adamsın
Sana mı yazayım kralDm baksana bi reis
Sinanı doğada çok nadir böyle görürsünüz eşref hoca ayıp etmişBu 10. Kez cagirip bakiyeyi batirman kara listete girdin 1 milyon vurup 50k da teklif etsen daha gelmem demi @bedof34 biz gururlu adamiz
Uyuzluk kaptim bundan sonraki rollerinde basarilar eski dost 😄Ulan kardeş ben ne yaptım şimdi.
esneDm baksana bi reis
Reis ben birşey yapmadim sinana beSinanı doğada çok nadir böyle görürsünüz eşref hoca ayıp etmiş