- 56,920
- 18,976
- 113
Attim papeli papeli olan papel atsin digerleri iban liste nedir nerde
Liste gwrilerde kaldıAttim papeli papeli olan papel atsin digerleri iban liste nedir nerde
Ulan kucuk @Mülayim6060 oldu bufa ıyıce yargı dagıtıto kendı capındaYok sadece bu atacagin benik cebime girmeyecek ona gore ilerde roll yaparsam dm atma liste disi para alisverisimiz yok artik 👍
Eşrefin her rollünde az çok varız gönüller bir olsun enişteEşref tek yer tek ölür
Senide küstürdüler ya başka bir şey demiyorumYok sadece bu atacagin benik cebime girmeyecek ona gore ilerde roll yaparsam dm atma liste disi para alisverisimiz yok artik 👍
👇👈Ulan kucuk @Mülayim6060 oldu bufa ıyıce yargı dagıtıto kendı capında
Adam arayan aynaya değil eşrefin gözlerine baksınEşrefin her rollünde az çok varız gönüller bir olsun enişte
Guldurdu
Attim papeli papeli olan papel atsin digerleri iban liste nedir nerde
Meto boyun devrilsin hemi, mülayim falan tanımam sinan63 ne diyorsa oUlan kucuk @Mülayim6060 oldu bufa ıyıce yargı dagıtıto kendı capında
AdamullahAdam arayan aynaya değil eşrefin gözlerine baksın
1 boş kalmış 1 e metinle bizi sıkıştır kucak kucağa sıkıntı yok2- mr yk
3- Bedo
4 - Hakan
5- djebbi
6- nocomment
Arkadaslar iban, isim soy isim atarmisiniz dm den
Forumda ağırlığı olan bir adamsın Sen bari bu toplara girme kral yaEşref tek yer tek ölür
Yabancı değil sonuçta tavuğuda alın enişte puhaha1 boş kalmış 1 e metinle bizi sıkıştır kucak kucağa sıkıntı yok
Tamam dostDostlar @SagopaKJ dosta attım ulasacak size 6 dosta
1 benim hahaha herkes atsin sirasiyla atayim bekliyorum1 boş kalmış 1 e metinle bizi sıkıştır kucak kucağa sıkıntı yok
Sen de bi sg yaUlan kucuk @Mülayim6060 oldu bufa ıyıce yargı dagıtıto kendı capında